Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Ya benimde ilk tercihimdi aslında varex öncelik sonra dp yapıp yazılım atmak ama kerem ile bi on görüşme yaptık beni soguttu masrafta iyi oluyor. Ya da dp yapıp iyi bi son susturucu, yoksa bekleyip gidicem ben böyle :screwy:
Egemen yanlız pişti yapmayla kalmamışın murat abide ilk defa araba geçmiş olmuş
1) Geçtik (120 km/sa)
2) Cepten konuştuk
3) Bekledik ki gelsin.. Ben 100 km/sa hızla gittiğime, arada 100 m kadar mesafe olduğuna ve bu mesafeyi 6,5dk da aldığına göre Wishman takriben 46 km/saat hızla gidiyordu ))
1) Geçtik (120 km/sa)
2) Cepten konuştuk
3) Bekledik ki gelsin.. Ben 100 km/sa hızla gittiğime, arada 100 m kadar mesafe olduğuna ve bu mesafeyi 6,5dk da aldığına göre Wishman takriben 46 km/saat hızla gidiyordu ))
Gelirgelmez kiraz cekirdegi bogazina takilmasin diye dikkatli gidiyodum. Bisi olmadi ama jetLag kendisini dun gece 4.30 am'de kalkmamiz ile gosterdi... Hala karantinadayiz. Selamlar.
pisti mi desem ne desem bilemedim buyrun fotograf MINIyi gormedim ama pilotuyla karsilikli oturup sohbet ettik bu arada Luai pisti canim insan sol seritten gider dimi hemen komsu firin yerine caribounun orada olsan hemmen atlardim onune neyse bi dahakine affetmem maganda yaya NDG elinde flyer ve stickerla yolunu keserim
pisti mi desem ne desem bilemedim buyrun fotograf MINIyi gormedim ama pilotuyla karsilikli oturup sohbet ettik bu arada Luai pisti canim insan sol seritten gider dimi hemen komsu firin yerine caribounun orada olsan hemmen atlardim onune neyse bi dahakine affetmem maganda yaya NDG elinde flyer ve stickerla yolunu keserim
Aaaaa bu olmadi ben cok yavas giderim keske gorusseydik
Vay vay insan gordunde haber verirdi senide gorurduk arada
Aaaaa bu olmadi ben cok yavas giderim keske gorusseydik
luai forumu iyi takip etmiyorsun #otursifir. can'la hadi dedik bu aksam kahve falan kaganda gelecekti ama biraz rahatsizdi. bence facebook twitterdan ziyadede bir fihrist yapmamiz lazim
Aynen dün deniz ile 1.5 saat oturduysak en az 10 mini görmüşüzdür cadde böyle bir oluşumun direk ana merkezi olmalı
Sağ olsun sticker ve flyer da ulaştı elime artık sıra kalanları tanımakta
Ahahha gecen gun Erdem le arka arkaya gidiyorduk ben eve yesitmeye o da havaalanına yetismeye calısıyordu neyse kırmızı cooperlı bir bayana flyer uzattım beni Kekuti sandı herhalde suratını burusturdu :P
Yorum Yap