iii akşamlar herkese ,havada epey soğuk beee ...
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa aralik 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu gela skinslerle alakalı background nasıl geliyor download mı ediyorsun yoksa bir şifresi flan mı var?
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
bende sipariş veriyim bari hazır kapakta kırıldı telefonun
off yaptığım ödevi bulamıyorum bilgisayarda :S
edit: masaüstündeymiş hasdasdas[LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
[LEFT][CENTER]May the supercharger be with you[/CENTER][/LEFT]
Yorum Yap
-
Aslı MCS tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende sipariş veriyim bari hazır kapakta kırıldı telefonun
off yaptığım ödevi bulamıyorum bilgisayarda :S
edit: masaüstündeymiş hasdasdas
Yaaa benim PC'm bile yok haftalardir sunum hazirlayacagim bi usengeclik oyle boyle degil annemin notebooku bosta yakalarsam hazirlayacagim..
Ps. Annem sosyal medya canavari, diamonddash rekortmeni vs.
IT'S TIME
Yorum Yap
-
yaw bu iphone4 ümü satmak istiyorum ben, Turkcell faturalı kaç gayme eder ? yenisini contract ile veriyormuş Turkcell, Ocakta alıcam büyük ihtimal..1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryaw bu iphone4 ümü satmak istiyorum ben, Turkcell faturalı kaç gayme eder ? yenisini contract ile veriyormuş Turkcell, Ocakta alıcam büyük ihtimal..
Sayın Alen beyin ı pade 300 helal türk lirası oda sizin için gençler
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstersatılık BB9900 kayınpederim satıyor 1000tl ye elini öpene gider. Ipad2 16gb wifim de 600 tl ye vericem ikisine de pazarlık yohtur
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap