Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaa aralik 2012

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bu aralık bitek benimi guldurmedi?
    bu sefer güldürmedi abi yeni yıla İnşallah..
    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

ARKADAŞLAR BUNU MUTLAKA İZLEMELİSİNİZ MİNİ KULLANAN KÖPEK!
      TABİ KULLANMAYI BİR BAYANDAN ÖĞRENDİĞİNİDE BELLİ EDİYOR..

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=BWAK0J8Uhzk

Yorum Yap

mini de ne reklam yaptı bu video ile.Nereye girsem bu haber. 5000. kez karşılaştım artık.
        sigpic

Yorum Yap

2013 iyi bir sene olur insallah 2012 Allaha sukur tabii gordugumuzden geri kalmayalımç
          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

21 Aralıkta bir değişim mi olur mutasyon mu olur artık ne olacaksa olsun da şu 2013 zahmet olacak ama güzel geçsin artık...

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

2012 benim icin efsane bir yildi kim ne derse desin akillanma yilim oldu ..

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Saganak yagis var eminonu tarafinda .. valla evden cikmak istemiorum soyle havalarda!?!?!?! Evde sicak cikokatami icio oturayim sicak sicak bune yeaa bune yeaa ...

Bugün yağmur yok ama bu havada 2dkbile dış mekana cıkmam gerekince oflayıp pofluyorum en güzeli oglene kadar uyuyup butu n ogleden sonra sıcak çikolata eşliğinde internette vakit geçirmek

Yorum Yap

Aslı Rana tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Bugün yağmur yok ama bu havada 2dkbile dış mekana cıkmam gerekince oflayıp pofluyorum en güzeli oglene kadar uyuyup butu n ogleden sonra sıcak çikolata eşliğinde internette vakit geçirmek
                  Bende bugun ektim okulu dustum bagdat caddesine dnr'i zorladim bi guzel..

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Bende bugun ektim okulu dustum bagdat caddesine dnr'i zorladim bi guzel..

Ne şanslısın ben çekmeköyden kıpırdayamadım lanet sınav yuzunden(()(

Yorum Yap

Tekrar ögrenci olmak istiyorum bana gecen 12 senemi geri verin
                      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Tekrar ögrenci olmak istiyorum bana gecen 12 senemi geri verin
                        Alen abi istersen yer değiştirebiliriz bak finaller kapıda
                        [FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]

Yorum Yap

bu ne rahat bir yaşam biçimidir kıskandım
                          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Alen abi istersen yer değiştirebiliriz bak finaller kapıda
                            Al bendende o kadar .. gel sen gir finallere her gun beyazita git gel ben de ise giderim MINI'yle .. adellee ilgilenirim oh mis rahat hayat

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

off yarın sabahtan okul var sınavlar neyseki bizim ocak'ın 2. haftası da birsürü sunum vardı. Kadına MINI reklamı yaptım anlamadı hahaha
                              [LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
                              [LEFT][CENTER]May the supercharger be with you[/CENTER][/LEFT]

Yorum Yap

http://youtu.be/H_Pi4MhGQ18 hahah
                                [LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
                                [LEFT][CENTER]May the supercharger be with you[/CENTER][/LEFT]

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X