Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa aralik 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
-
ARKADAŞLAR BUNU MUTLAKA İZLEMELİSİNİZ MİNİ KULLANAN KÖPEK!
TABİ KULLANMAYI BİR BAYANDAN ÖĞRENDİĞİNİDE BELLİ EDİYOR..
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=BWAK0J8Uhzk
Yorum Yap
-
Rana
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSaganak yagis var eminonu tarafinda .. valla evden cikmak istemiorum soyle havalarda!?!?!?! Evde sicak cikokatami icio oturayim sicak sicak bune yeaa bune yeaa ...
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
Yorum Yap
-
Aslı Rana tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugün yağmur yok ama bu havada 2dkbile dış mekana cıkmam gerekince oflayıp pofluyorum en güzeli oglene kadar uyuyup butu n ogleden sonra sıcak çikolata eşliğinde internette vakit geçirmek
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Rana
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende bugun ektim okulu dustum bagdat caddesine dnr'i zorladim bi guzel..
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
Yorum Yap
-
Aslı Rana tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugün yağmur yok ama bu havada 2dkbile dış mekana cıkmam gerekince oflayıp pofluyorum en güzeli oglene kadar uyuyup butu n ogleden sonra sıcak çikolata eşliğinde internette vakit geçirmek
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTekrar ögrenci olmak istiyorum bana gecen 12 senemi geri verin[FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı Rana tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugün yağmur yok ama bu havada 2dkbile dış mekana cıkmam gerekince oflayıp pofluyorum en güzeli oglene kadar uyuyup butu n ogleden sonra sıcak çikolata eşliğinde internette vakit geçirmek1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen abi istersen yer değiştirebiliriz bak finaller kapıda
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
off yarın sabahtan okul var sınavlar neyseki bizim ocak'ın 2. haftası da birsürü sunum vardı. Kadına MINI reklamı yaptım anlamadı hahaha[LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
[LEFT][CENTER]May the supercharger be with you[/CENTER][/LEFT]
Yorum Yap
Yorum Yap