Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
bu aralık bitek benimi guldurmedi?
bu sefer güldürmedi abi yeni yıla İnşallah..
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Saganak yagis var eminonu tarafinda .. valla evden cikmak istemiorum soyle havalarda!?!?!?! Evde sicak cikokatami icio oturayim sicak sicak bune yeaa bune yeaa ...
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
Bugün yağmur yok ama bu havada 2dkbile dış mekana cıkmam gerekince oflayıp pofluyorum en güzeli oglene kadar uyuyup butu n ogleden sonra sıcak çikolata eşliğinde internette vakit geçirmek
Bugün yağmur yok ama bu havada 2dkbile dış mekana cıkmam gerekince oflayıp pofluyorum en güzeli oglene kadar uyuyup butu n ogleden sonra sıcak çikolata eşliğinde internette vakit geçirmek
Bende bugun ektim okulu dustum bagdat caddesine dnr'i zorladim bi guzel..
Tekrar ögrenci olmak istiyorum bana gecen 12 senemi geri verin
bu ne rahat bir yaşam biçimidir kıskandım
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
off yarın sabahtan okul var sınavlar neyseki bizim ocak'ın 2. haftası da birsürü sunum vardı. Kadına MINI reklamı yaptım anlamadı hahaha
[LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
[LEFT][CENTER]May the supercharger be with you[/CENTER][/LEFT]
[LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
[LEFT][CENTER]May the supercharger be with you[/CENTER][/LEFT]
Yorum Yap