Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa aralik 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Saka gibi bir sene daha bitti ve bugun 2012 nin son saatlerini yaşıyoruz, 2013 ün hepimize super gelmesini ve butun isteklerimizin saglıkla gercege dondugunu gormek nasip olsun
Bir yorum yaz:
-
eyyy 2013 zaten sende digerleri gibi kafana gore geliyorsun.. efendi gibi gel efendi gibi git.. istikrarli ol 1 verip 2 alma insanin canini sikma.. cileden cikartma.. sunun surasinda 365 gun omrun var akilli ol adam ol..
diye yazmis biri nasil guldum aksam aksam!!!!!
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
Bir yorum yaz:
-
Benim de şuan haberim oluyor maşallah
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Can'larin komsusunun arabasina flyer koydum uye olursa bizimdir olmazsa hic olmamis demektirheueueheueheueeh
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIEklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Mutlu cumartesiler.. 2012nin son cumartesi gununde yine beyazit kapalicarsi yolundayim.. kuzen geldi kanadadan onu gezdiriyorum.. anam kapalicarsidan alisveris yapacakmis .. peeeeh!
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu fiat 500 değilmi yaaa
Bir yorum yaz:
-
-
Dun icerenkoy carrefour'daki coca-cola'nin cadirina gittik komsunun israri ile 5kapak ile bilet aliniyor. Yeaa ne isimiz var burda dedim amaaaa taki onu gorene kadar! Simdi ben bu arkadasi 1965 model MINI'ye benzetttim peki bu MINI mi degil mi kimisi MINI degil diyor ?!?!?!
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIEklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBi ankara cikarmasi yapariz yakindanda gormus oluruz
Bir yorum yaz:
-
Bi ankara cikarmasi yapariz yakindanda gormus oluruz
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: