Günaydın bugünde bitse kurtulsak kuru gürültüden boş işlerden
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa aralik 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Benim gecen sene yigene toplamaya calistigim dizel reno arkadan pert olmus. Anca bugun soleyebildiler. Yeni arabam 2011 opel corsa imis. Masrafta istemiyomus, 6000 almislar. Anma korku saliyorum ev halkina araba konusunda...
Giovanni yi de gecen hafta indirmisler, ne olur ne olmaz diye. Eniste seyahate gidecekmis bu yuzden korkmuslar bisey olursa kimse cikartamayabilir diye garajdan. Neyse yan garaj yine su almis ama bizimkine bisey olmamis. (yerden bitiyo su)
Ben gittigimden beri Giovanni gun yuzu gormemis, iyice vahsilesmis.
Izmir'li arkadaslarim lutfen rica, siki yagmurlar sonrasi bir haber ediverin. Aklim kaliyo, soramiyorum. Bilemessiniz ne kadar buyuk stress. Ahh eskiden Haktan Admin'im yazardi ama artik oda ilgilenmiyo benle....
Selamlar.
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim gecen sene yigene toplamaya calistigim dizel reno arkadan pert olmus. Anca bugun soleyebildiler. Yeni arabam 2011 opel corsa imis. Masrafta istemiyomus, 6000 almislar. Anma korku saliyorum ev halkina araba konusunda...
Giovanni yi de gecen hafta indirmisler, ne olur ne olmaz diye. Eniste seyahate gidecekmis bu yuzden korkmuslar bisey olursa kimse cikartamayabilir diye garajdan. Neyse yan garaj yine su almis ama bizimkine bisey olmamis. (yerden bitiyo su)
Izmir'li arkadaslarim lutfen rica, siki yagmurlar sonrasi bir haber ediverin. Aklim kaliyo, soramiyorum. Bilemessiniz ne kadar buyuk stress. Ahh eskiden Haktan Admin'im yazardi ama artik oda ilgilenmiyo benle....
Selamlar.
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGünaydın yine başladık ama hergun aynı olmaya basladı yaa .
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim gecen sene yigene toplamaya calistigim dizel reno arkadan pert olmus. Anca bugun soleyebildiler. Yeni arabam 2011 opel corsa imis. Masrafta istemiyomus, 6000 almislar. Anma korku saliyorum ev halkina araba konusunda...
Selamlar.
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynen burdada var saganak yagıs ama oyle evde oturamıyoruz sıcacık hastalıkta gırdı vucuduma oyle kös kös dukkanda oturmakta hasta edıyo ama yagmur yagısını seyretmek ıyı oluyo
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTip sahane!
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
Yorum Yap
-
Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu aralık bitek benimi guldurmedi?
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap