Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaa aralik 2012

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Talha
    yanıtladı
    mini de ne reklam yaptı bu video ile.Nereye girsem bu haber. 5000. kez karşılaştım artık.

Bir yorum yaz:

• sander
    yanıtladı
    ARKADAŞLAR BUNU MUTLAKA İZLEMELİSİNİZ MİNİ KULLANAN KÖPEK!
    TABİ KULLANMAYI BİR BAYANDAN ÖĞRENDİĞİNİDE BELLİ EDİYOR..

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=BWAK0J8Uhzk

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bu aralık bitek benimi guldurmedi?
    bu sefer güldürmedi abi yeni yıla İnşallah..

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yok yok beni de yerle bir etti

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• Serencebey
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tip sahane!

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
    hahha tıpe bakk

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Tip sahane!

Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aynen burdada var saganak yagıs ama oyle evde oturamıyoruz sıcacık hastalıkta gırdı vucuduma oyle kös kös dukkanda oturmakta hasta edıyo ama yagmur yagısını seyretmek ıyı oluyo
    Beyazit meydandan kampuse yuruyene kadar sirilsiklam oldum yaab

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Benim gecen sene yigene toplamaya calistigim dizel reno arkadan pert olmus. Anca bugun soleyebildiler. Yeni arabam 2011 opel corsa imis. Masrafta istemiyomus, 6000 almislar. Anma korku saliyorum ev halkina araba konusunda...
    Giovanni yi de gecen hafta indirmisler, ne olur ne olmaz diye. Eniste seyahate gidecekmis bu yuzden korkmuslar bisey olursa kimse cikartamayabilir diye garajdan. Neyse yan garaj yine su almis ama bizimkine bisey olmamis. (yerden bitiyo su)
    Ben gittigimden beri Giovanni gun yuzu gormemis, iyice vahsilesmis.
    Izmir'li arkadaslarim lutfen rica, siki yagmurlar sonrasi bir haber ediverin. Aklim kaliyo, soramiyorum. Bilemessiniz ne kadar buyuk stress. Ahh eskiden Haktan Admin'im yazardi ama artik oda ilgilenmiyo benle....
    Selamlar.
    Ne cok Izmir'li arkadasim varmis....

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aynen burdada var saganak yagıs ama oyle evde oturamıyoruz sıcacık hastalıkta gırdı vucuduma oyle kös kös dukkanda oturmakta hasta edıyo ama yagmur yagısını seyretmek ıyı oluyo

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Günaydın yine başladık ama hergun aynı olmaya basladı yaa .
    Saganak yagis var eminonu tarafinda .. valla evden cikmak istemiorum soyle havalarda!?!?!?! Evde sicak cikokatami icio oturayim sicak sicak bune yeaa bune yeaa ...

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Günaydın yine başladık ama hergun aynı olmaya basladı yaa .

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Gunaydinlaaaarrrr pazartesi sendromu bizden uzak olsun ...

Ps.sayili gun cabuk gecermis

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Benim gecen sene yigene toplamaya calistigim dizel reno arkadan pert olmus. Anca bugun soleyebildiler. Yeni arabam 2011 opel corsa imis. Masrafta istemiyomus, 6000 almislar. Anma korku saliyorum ev halkina araba konusunda...
    Giovanni yi de gecen hafta indirmisler, ne olur ne olmaz diye. Eniste seyahate gidecekmis bu yuzden korkmuslar bisey olursa kimse cikartamayabilir diye garajdan. Neyse yan garaj yine su almis ama bizimkine bisey olmamis. (yerden bitiyo su)
    Izmir'li arkadaslarim lutfen rica, siki yagmurlar sonrasi bir haber ediverin. Aklim kaliyo, soramiyorum. Bilemessiniz ne kadar buyuk stress. Ahh eskiden Haktan Admin'im yazardi ama artik oda ilgilenmiyo benle....
    Selamlar.
    Ben sana diyorum gio bende kalsin diye zorla velayetini aldirtacaksin bana .. spa masajina gotururum.. gionun saclara balyaj attiririm bi de perma yaptirdik mi ooh mis. Gio'nun v2 surumu ortaya cikar kehkehkehkeh

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Selamlar.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X