Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
off yarın sabahtan okul var sınavlar neyseki bizim ocak'ın 2. haftası da birsürü sunum vardı. Kadına MINI reklamı yaptım anlamadı hahaha
yaa sus sus mis gibi kampusunuz var .. ben anca vefakar tebessum gibi absurd isimli cafelerde batak,okey oynamakla ders saati bekliyorum .. patlayacagim yakinda..
ps. gecen gun vefa bozacisina dustum tabi o ayri bi konu hihihihihi
capslock kullanarak yazarak cok goze carptin be dostum.. ne demek yani kadindan ogrendigini belli ediyor .. peeeh! Direksiyon egitmenlerininde cogu erkek ama bi tanesinin 0 hata ile trafikte gezdigini gormedim .. Minibus soforude dolmus soforude erkek ne bicim maganda olduklarini goruyoruz hergun
Bugün yağmur yok ama bu havada 2dkbile dış mekana cıkmam gerekince oflayıp pofluyorum en güzeli oglene kadar uyuyup butu n ogleden sonra sıcak çikolata eşliğinde internette vakit geçirmek
Bugün yağmur yok ama bu havada 2dkbile dış mekana cıkmam gerekince oflayıp pofluyorum en güzeli oglene kadar uyuyup butu n ogleden sonra sıcak çikolata eşliğinde internette vakit geçirmek
Tekrar ögrenci olmak istiyorum bana gecen 12 senemi geri verin
Bende bugun ektim okulu dustum bagdat caddesine dnr'i zorladim bi guzel..
Saganak yagis var eminonu tarafinda .. valla evden cikmak istemiorum soyle havalarda!?!?!?! Evde sicak cikokatami icio oturayim sicak sicak bune yeaa bune yeaa ...
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
Bir yorum yaz: