Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa aralik 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Akfırat da fena bu aradanisantasından kosuyolu 50 dakikada geldim bu arada. Kopru özellikle anadolu -avrupa gecisi bitmis durumdaydı. acil isiniz olmadıgı surece bence cıkmayın trafige. bir de ruzgar kuzeyden esiyor kopru ve viyaduklerde ve ruzgar alan yollarda dikkatli olmanızı tavsiye ederim sagolsun belediye gunlerdir buz kar olacak denmesine ragmen bir gram tuz atmamıs hicbiryere.
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha cok komik akillanmami saglayacak cok olay oldu sen bi rahat olasin ..
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
nihahahaha kroyum krosun kromum
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBizim işyerinin buralar (hadımköy) çok fena.Sakın yolunuz düşmesin bugün. Bu arada hyundai getzimle her köşe başında yanı verdim hiç tereddüt etmedim
Bir yorum yaz:
-
Bizim işyerinin buralar (hadımköy) çok fena.Sakın yolunuz düşmesin bugün. Bu arada hyundai getzimle her köşe başında yanı verdim hiç tereddüt etmedim
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYeşilköy'de arabaların üstünde kar var gerisini sen düşün...bende 1 saat sonra kuledibi için yola çıkacağım...babamın doktor kontrolü var doktorlar konuşmaya gideceğiz
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSimdi kuledibine gidiyorum ordanda havalimani yolcusuyum cidden cok mu soguk ya pooof...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVe an itibariyle popo donduran soğuklar gelir(popo yazmak forum kurallarına aykırı mı??)
20.12.2012--- 2012 2012 geyiğini de ilk ben yapmak istedim:P
Bir yorum yaz:
-
Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNDGnin akillanmis haline bak. Hahahhaaah
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiVe an itibariyle popo donduran soğuklar gelir(popo yazmak forum kurallarına aykırı mı??)
20.12.2012--- 2012 2012 geyiğini de ilk ben yapmak istedim:P
Bir yorum yaz:
-
NDGnin akillanmis haline bak. Hahahhaaah
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Geeeencleer shemsy bey kardesimizden mesaj var
Bir yorum yaz:
-
Geeeencleer shemsy bey kardesimizden mesaj var
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIEklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayatimin en guzel yillari uni. ogrenciligi yillariydi.degerini bilin arkadaslar bence
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu ne rahat bir yaşam biçimidirkıskandım
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayatimin en guzel yillari uni. ogrenciligi yillariydi.degerini bilin arkadaslar bence
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sent from my iPad using TapaTalk HD
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: