Editledim yanlis anlasilma olmasin
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Kiz kankalari
Çöküş
X
-
En son düzenleyen cancooperworks; 29-11-12, 21:16.2005 - r53 mini cooper s / 34 UA 3811
2010 - r56 john cooper works / 34 MAU 01
2011 - r53 GP / 34 JET 01
2012 - r56 cooper s / 34 VB 4812
Aslı pijjama tarafından gönderilmişmini macerasına 2007 senesinde gpye kapora vererek başlayıp, cok uzun surmeden kaporayı yakıp s2000le sonlandırdım .
-
Aslı cancooperworks tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEditledim yanlis anlasilma olmasin
:-)
Yorum Yap
-
Bu durumda 'icinde Mini Cooper aski olan' zaten kiz kankasi ruhu tasimaz, en femineni bile mocho'dur gizliden... Cumlesi ile baglayalim ki gruba zeval gelmesin.
P.S : Zaten en feminenligi ben ustume aliniyorum. Bu durumda erkek kisminin alinacak biseyi kalmadi. NDG'min gonlunu nasil alirsiniz bilemem...
Wishkankandansiyapiyorsiratkoprusugibiincedeninced enman
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi benim anlmadigim zaten neden uzerine aliniyo biz tespitleri ndg ye gore yapmadik kiz kankalarinin erkek oldugunu yazdik bir bilumunde kizlara ayirdik bence ndg gereksiz alindin yazman bile buraya gerksiz oldu ki kankalarindan tabi sadece ceken bilir erkek olmadigi icin
P.S: Bu kahve ve bekleme konularinda tecrubelimissin biliyoz....
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKanka kiz kankalari genelde erkek oluyo amaRMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
35CSS17
nefret edıyorum bu tıplerden ondan dolayı bı kız hayatımdayken kızın hattını kırıp facesıne el koyup kankalarını tehdıt edıp kızı tek basına bırakıyorum deneyınız
Yorum Yap
Yorum Yap