Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Arkadaslar gereksiz alinganliklara gerek yok arkadasimiz olan yada yakin arkadaslariniza degil lafim algida secicilik yapmayalim yaziyi komple okursaniz daha iyi olucak
Bu durumda 'icinde Mini Cooper aski olan' zaten kiz kankasi ruhu tasimaz, en femineni bile mocho'dur gizliden... Cumlesi ile baglayalim ki gruba zeval gelmesin.
P.S : Zaten en feminenligi ben ustume aliniyorum. Bu durumda erkek kisminin alinacak biseyi kalmadi. NDG'min gonlunu nasil alirsiniz bilemem...
Abi benim anlmadigim zaten neden uzerine aliniyo biz tespitleri ndg ye gore yapmadik kiz kankalarinin erkek oldugunu yazdik bir bilumunde kizlara ayirdik bence ndg gereksiz alindin yazman bile buraya gerksiz oldu ki kankalarindan tabi sadece ceken bilir erkek olmadigi icin
Abi benim anlmadigim zaten neden uzerine aliniyo biz tespitleri ndg ye gore yapmadik kiz kankalarinin erkek oldugunu yazdik bir bilumunde kizlara ayirdik bence ndg gereksiz alindin yazman bile buraya gerksiz oldu ki kankalarindan tabi sadece ceken bilir erkek olmadigi icin
Bu durumda gidiyon Starbucks'a aliyon iki tane maxi boy kahve. Birazda kullanilmis kahve aliyon ki bunuda evin onunde yakip kokusu ile NDG yi pencereye cikarcan. Kalan iki max kahvede ne oldu? Birini beklerken sen icecen, digerini NDG asagiya indiginde verecen ki gonlunu alalim.
P.S: Bu kahve ve bekleme konularinda tecrubelimissin biliyoz....
nefret edıyorum bu tıplerden ondan dolayı bı kız hayatımdayken kızın hattını kırıp facesıne el koyup kankalarını tehdıt edıp kızı tek basına bırakıyorum deneyınız
Yorum Yap