Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Kiz kankalari

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Editledim yanlis anlasilma olmasin
    En son düzenleyen cancooperworks; 29-11-12, 21:16.
    2005 - r53 mini cooper s / 34 UA 3811
    2010 - r56 john cooper works / 34 MAU 01
    2011 - r53 GP / 34 JET 01
    2012 - r56 cooper s / 34 VB 4812
    Aslı pijjama tarafından gönderilmiş
    mini macerasına 2007 senesinde gpye kapora vererek başlayıp, cok uzun surmeden kaporayı yakıp s2000le sonlandırdım .
    ahahahaha

Yorum Yap

Aslı cancooperworks tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Editledim yanlis anlasilma olmasin
      Cok gec, biz okuduk bile.....

:-)

Yorum Yap

Arkadaslar gereksiz alinganliklara gerek yok arkadasimiz olan yada yakin arkadaslariniza degil lafim algida secicilik yapmayalim yaziyi komple okursaniz daha iyi olucak

Yorum Yap

Bu durumda 'icinde Mini Cooper aski olan' zaten kiz kankasi ruhu tasimaz, en femineni bile mocho'dur gizliden... Cumlesi ile baglayalim ki gruba zeval gelmesin.

P.S : Zaten en feminenligi ben ustume aliniyorum. Bu durumda erkek kisminin alinacak biseyi kalmadi. NDG'min gonlunu nasil alirsiniz bilemem...

Wishkankandansiyapiyorsiratkoprusugibiincedeninced enman

Yorum Yap

Abi benim anlmadigim zaten neden uzerine aliniyo biz tespitleri ndg ye gore yapmadik kiz kankalarinin erkek oldugunu yazdik bir bilumunde kizlara ayirdik bence ndg gereksiz alindin yazman bile buraya gerksiz oldu ki kankalarindan tabi sadece ceken bilir erkek olmadigi icin

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Abi benim anlmadigim zaten neden uzerine aliniyo biz tespitleri ndg ye gore yapmadik kiz kankalarinin erkek oldugunu yazdik bir bilumunde kizlara ayirdik bence ndg gereksiz alindin yazman bile buraya gerksiz oldu ki kankalarindan tabi sadece ceken bilir erkek olmadigi icin
              Bu durumda gidiyon Starbucks'a aliyon iki tane maxi boy kahve. Birazda kullanilmis kahve aliyon ki bunuda evin onunde yakip kokusu ile NDG yi pencereye cikarcan. Kalan iki max kahvede ne oldu? Birini beklerken sen icecen, digerini NDG asagiya indiginde verecen ki gonlunu alalim.

P.S: Bu kahve ve bekleme konularinda tecrubelimissin biliyoz....

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Kanka kiz kankalari genelde erkek oluyo ama
                Tamam iste onlar beni kanka olarak bakıyor anladın iste
                RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

nefret edıyorum bu tıplerden ondan dolayı bı kız hayatımdayken kızın hattını kırıp facesıne el koyup kankalarını tehdıt edıp kızı tek basına bırakıyorum deneyınız

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                  X