deneyınız
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Kiz kankalari
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdinefret edıyorum bu tıplerden ondan dolayı bı kız hayatımdayken kızın hattını kırıp facesıne el koyup kankalarını tehdıt edıp kızı tek basına bırakıyorum
deneyınız
-
Tamam iste onlar beni kanka olarak bakıyor anladın isteAslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKanka kiz kankalari genelde erkek oluyo ama
Bir yorum yaz:
-
Bu durumda gidiyon Starbucks'a aliyon iki tane maxi boy kahve. Birazda kullanilmis kahve aliyon ki bunuda evin onunde yakip kokusu ile NDG yi pencereye cikarcan. Kalan iki max kahvede ne oldu? Birini beklerken sen icecen, digerini NDG asagiya indiginde verecen ki gonlunu alalim.Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi benim anlmadigim zaten neden uzerine aliniyo biz tespitleri ndg ye gore yapmadik kiz kankalarinin erkek oldugunu yazdik bir bilumunde kizlara ayirdik bence ndg gereksiz alindin yazman bile buraya gerksiz oldu ki kankalarindan tabi sadece ceken bilir erkek olmadigi icin
P.S: Bu kahve ve bekleme konularinda tecrubelimissin biliyoz....
Bir yorum yaz:
-
Abi benim anlmadigim zaten neden uzerine aliniyo biz tespitleri ndg ye gore yapmadik kiz kankalarinin erkek oldugunu yazdik bir bilumunde kizlara ayirdik bence ndg gereksiz alindin yazman bile buraya gerksiz oldu ki kankalarindan tabi sadece ceken bilir erkek olmadigi icin
Bir yorum yaz:
-
Bu durumda 'icinde Mini Cooper aski olan' zaten kiz kankasi ruhu tasimaz, en femineni bile mocho'dur gizliden... Cumlesi ile baglayalim ki gruba zeval gelmesin.
P.S : Zaten en feminenligi ben ustume aliniyorum. Bu durumda erkek kisminin alinacak biseyi kalmadi. NDG'min gonlunu nasil alirsiniz bilemem...
Wishkankandansiyapiyorsiratkoprusugibiincedeninced enman
Bir yorum yaz:
-
Arkadaslar gereksiz alinganliklara gerek yok arkadasimiz olan yada yakin arkadaslariniza degil lafim algida secicilik yapmayalim yaziyi komple okursaniz daha iyi olucak
Bir yorum yaz:
-
Cok gec, biz okuduk bile.....Aslı cancooperworks tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEditledim yanlis anlasilma olmasin
:-)
Bir yorum yaz:
-
Editledim yanlis anlasilma olmasin
En son düzenleyen cancooperworks; 29-11-12, 21:16.
Bir yorum yaz:
-
Vazcaydim.Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe oldu kiz sana birden kim sana tas atti ??
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIEn son düzenleyen NDG; 29-11-12, 21:09.
Bir yorum yaz:
-
Kanka kiz kankalari genelde erkek oluyo amaAslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim iki kız kankam var gayet iyi anlaşıyoruz
Bir yorum yaz:
-
HahahahahhahAslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterönceki sayfaları arattım "tas ile ilgili herhangi bir sonuç bulunamadı" diyor
Bir yorum yaz:
-
önceki sayfaları arattım "tas ile ilgili herhangi bir sonuç bulunamadı" diyor
Bir yorum yaz:
-
Ne tasi ? :sAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaziklaar olsun!!!!!!!! bana da tas atilmis .. tum alakami kesiyorum ..
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
Bir yorum yaz:
-
Ne oldu kiz sana birden kim sana tas atti ??Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaziklaar olsun!!!!!!!! bana da tas atilmis .. tum alakami kesiyorum ..
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: