Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Ya hiç sorma hocam o çılgın fiyatlar yüzünden çok clubman kaçırdım. Adam 57 yazıyo ben 52 diyorum kabul etmiyo 3 ay ilanda yatıyo araba sonra bi bakıyorum satılmış arıyorum 52 ye satmış . Ondan sonra hayaller gerçekler
Aslı selcukuvvet tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Clubman kullanıcısı bulduğuma mutlu oldum forumda Üstad aracın rengi neyse de içindeki deri döşemelerin rengi biraz tezat geldi ve acaba sonradan mı yaptırdılar diye şüphelendim. Arabanın geçmişi çok temiz araştırdım. Fiyat konuşmadım ama fiyatı bana yüksek geldi açıkcası.
Forumda clubmancı arkadaslar var daha belki kahverengi olusu tezat gelmis olabilir. 2009 modellerini bu fiyata satmak isteyenler gordum ondan fiyat uygun gibi geldi. karar senin tabi
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
Bir clubman kullanıcısı olarak arac guzel. 2010 model ve S olmasından dolayıda fiyatıda iyi. Sasede birsey yoksa alınabilir aslında.
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
Clubman kullanıcısı bulduğuma mutlu oldum forumda Üstad aracın rengi neyse de içindeki deri döşemelerin rengi biraz tezat geldi ve acaba sonradan mı yaptırdılar diye şüphelendim. Arabanın geçmişi çok temiz araştırdım. Fiyat konuşmadım ama fiyatı bana yüksek geldi açıkcası.
Bildiğim araba değil açıkcası ayrıca bakarsanız ilanda beğendiğim bir araba daha var , yüne bilmiyorum aracı ama güzel duruyor[emoji2] 2006 MODEL COOPER S KIRMIZI BOYASIZ CHİLİ PAKET
İlan No: 226889798 http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26889798/detay
Bu hafta yakindan gorucem araci bakalim once foruma sormak istedim bilen duyam varmi diye
Bildiğim araba değil açıkcası ayrıca bakarsanız ilanda beğendiğim bir araba daha var , yüne bilmiyorum aracı ama güzel duruyor[emoji2] 2006 MODEL COOPER S KIRMIZI BOYASIZ CHİLİ PAKET
İlan No: 226889798 http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26889798/detay
Bir yorum yaz: