Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Yakın bi arkadaşımda r53 jcw var benim de dehşet yakıyor araba basınca[emoji2] normal kullanım fena değil de basmaya gelmiyor[emoji2]
Sent from my iPhone using Tapatalk
valla benımkımı cok yakıyordu anlamadım ama 100 tl ye 115 120 km gıdıyordu ama ben braz agresıf kullanıyordum kasnak headers vardı ekstra 2. aractı zatn o ara sırf basmak ıcın bınıyordum ondan herhalde sonra r56 aldım 200 220 hp guclere gore bence cok ıyı yakıyordu sehır ıcı 8 8.5 lıtrelerdydı
Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
r53 cabrio jcw kullanmıs bırı olarak soyluyorum hem mını hem cabrıo asırı dıkkat cekıcı bırde hızlı oldumu bambaska oluyor ama gereksız fazla yakıyor ya
Yakın bi arkadaşımda r53 jcw var benim de dehşet yakıyor araba basınca[emoji2] normal kullanım fena değil de basmaya gelmiyor[emoji2]
r53 cabrio jcw kullanmıs bırı olarak soyluyorum hem mını hem cabrıo asırı dıkkat cekıcı bırde hızlı oldumu bambaska oluyor ama gereksız fazla yakıyor ya
Aslı selcukuvvet tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
işte clubman çok az var temizi de tek tük geliyo onu da böyle sebeplerden kaçırıyoruz nası bi kısmetse Ocaktan beri bulamadık bitane. Hayırlısı bakalım bu arac nasip olcakmı.
Yesilkoyde bir abide var satsa ekranli filan super temiz bir araba.
Kısmetinde ne varsa o uyor valla. Bende hep kazasız aradım sonra buldum ilk kazasını ben yaptım hayırlı demek gereyor her daim
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
işte clubman çok az var temizi de tek tük geliyo onu da böyle sebeplerden kaçırıyoruz nası bi kısmetse Ocaktan beri bulamadık bitane. Hayırlısı bakalım bu arac nasip olcakmı.
Aslı selcukuvvet tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
İsteyen dervis muradına ermis sende erersin inslh kısa zamanda.. ben 6 ayda bulmustum )
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
Kısmetinde ne varsa o uyor valla. Bende hep kazasız aradım sonra buldum ilk kazasını ben yaptım hayırlı demek gereyor her daim
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
Bir yorum yaz: