Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Evet abi o arac ya. Kaput yamuk dururor, direksiyon pompasindan ve blokunust bolumunden biyerden yag kacagi var, motor kulagi kilirmis ama kaynaklamislar yarim yamalak
Evet abi o arac ya. Kaput yamuk dururor, direksiyon pompasindan ve blokunust bolumunden biyerden yag kacagi var, motor kulagi kilirmis ama kaynaklamislar yarim yamalak
sahıbındende 2008 2009 model r 56 s ler 110 120 000 km de olunca cok yol yapmıs dıolar 2004 2005 model r53 ler 60 70 000 km de ınsanlara mantıklı gelıyor bende bunu anlamıyorum 11 12 senelık arabalar yılda 5000 km ayda 400 450 km ye gelıo ılgınc
R56 JCW de bi ara insani kullanıp kaça kadar indiririm diye uğraştım. yazılım vs ayarları iyice kısık halde 9.9 gördüm tabi sonrasında 13 - 14 lt arası geziyordum
dun gece youtubeda senın vıdeoları ızledım zaten e46 m3 le olanları sabahtan sahıbındende cooper s lere bakıyrdum
R56 JCW de bi ara insani kullanıp kaça kadar indiririm diye uğraştım. yazılım vs ayarları iyice kısık halde 9.9 gördüm tabi sonrasında 13 - 14 lt arası geziyordum
normal kullanımda r53 S kaç litreye kadar iner acaba
ben r53 u ıstanbuldan aldım izmire gelırken 100 120 arası bıtırdım hıc basmadım 630 km ortalaması 8 lıtreydı 70 km sı bosa atmısımdır r53 de sc sesını duyup vıyanklamaya basladımı her turlu basıon ya
Bir yorum yaz: