Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
beyler yakın bı arkadasa r56 s bakıyoruz cam tavan otomatık olması sart 2008 2009 arası max 57 ye kdar antalyada kırmızı var gıttık baktık ızmırden arabanın tampon far kırık adam solemedı bosuna ıs yaptık bursada vardı gıttık cacık cıktı sehır sehır gezıyoruz yokmu duzgun r56 s
Abi araba bulunca buraya yaz o ilde olup da musait kimse varsa gider bir göz atar araç uygunsa sizde çıkar gider bakarsınız
beyler yakın bı arkadasa r56 s bakıyoruz cam tavan otomatık olması sart 2008 2009 arası max 57 ye kdar antalyada kırmızı var gıttık baktık ızmırden arabanın tampon far kırık adam solemedı bosuna ıs yaptık bursada vardı gıttık cacık cıktı sehır sehır gezıyoruz yokmu duzgun r56 s
benım amca yenı kasa en ful dızel astra ıstıo sen bana gıt al ben sana vercem coper s ı dıo dedım amca senın ufak mını kalkmıo baska sekılde bılendın herhalde bana dedım amca dedık anlamaz dedık ama eskı kurt cıktı
Bir yorum yaz: