Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaa? Eylul 2012

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• NDG
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ohoo kimleri goruyoruz ekimin ilk pazarı gibi mangal organizasyonumuz olacak planlamadayız gelirsin degil mi ?
    bababababaaa.. dogru mu okudum yea?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Ohoo kimleri goruyoruz ekimin ilk pazarı gibi mangal organizasyonumuz olacak planlamadayız gelirsin degil mi ?

Bir yorum yaz:

• BRKY
    yanıtladı
    İyi gunler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    tunaydin canimm tunaydin

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Herkese tunaydın.

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Bugünde akşam ettik offf sıkıcı bi pazartesi

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Benim finansörüm Baran bey kendisi fikrini beyan eder onun haricinde ben 10 sene bekleyemem 6 sene sonra filan kapak atarım İzmir'eona gore ayarlayin kendinizisabah yürüyüşleri iyi fikir ama hortum olayına daha bünyem hazır değil))

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    az once Ozgorkey'e gittim.. 525d X-Drive pek fena yaa

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bi ara arsa bakalım o zaman. MINI Club TURKIYE Village bir dusunsenize butun evlerin önünde MINI ler herkes sabah sporunu yapıyor aksam ustu MINI ler garajlardan cıkarılıp yıkanmaya baslıyor ben hortumu Haktana sıkıyorum Haktan ıslanıyor filan euheuehe dur baska biryere gitti konu munhaha neyse guzel bir fikir
    Ha ha ha, gittikce bana benzemeye basladin Alen Admin'im dikkat et!!! Bu yazdiklarinla Adel'den sonra 'elegi duvara asmak icin civiyi cakmis gibi' algilanabilirsin.

Wishman'den yaslilik emareleri

1- Cok konusma
    2- Dile vurmasi (artik ney onu siz anlayin)
    3- Alinganlik (bu faz hala Alen icin gecerli degildir.)

P.S: Hadi ben cikip 'Sabun, sunger, kopuk, bikinili kizlar = yikama partisi' desem fazla takilan olmaz ama sen deme simdiden Admin'im.

Wishrtlkanallariilebuyuduman

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Arsayı simdi alıp zamanı geldiginde de üstüne birseyler yapmak daha uygun olur bence.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    sakata gelices anlasildi )

Sitenin ismi uygundur, MINI Village
    Arsayi simdi mi alalim zamani geldiginde mi? Berna'da fikir belirtsin.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu konuda sozum var size 10 sene yeterli bir sure. Herkes birikime baslasin. 1. sinif villa'larimizin hayalini kurun
    Bi ara arsa bakalım o zaman. MINI Club TURKIYE Village bir dusunsenize butun evlerin önünde MINI ler herkes sabah sporunu yapıyor aksam ustu MINI ler garajlardan cıkarılıp yıkanmaya baslıyor ben hortumu Haktana sıkıyorum Haktan ıslanıyor filan euheuehe dur baska biryere gitti konu munhaha neyse guzel bir fikir

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Bu konuda sozum var size 10 sene yeterli bir sure. Herkes birikime baslasin. 1. sinif villa'larimizin hayalini kurun

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bizde dagitabilir ben gençliğimi yaşayamadan evlendirildim:P bari kızcağız yaşasın
    Berna hic inandırıcı gelmedi acıklaman Bu arada Alinle ben de İzmire yerlesme konusunda aşırı istekliyiz ama iş durumlarını uygun hale getirmek lazım Haktan nasılsa mutahit yapar bize orada guzel iki tane villa tamam işte

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Salonu senin icin kapatiriz. Giris kapisi ortak olur. Pasa pasa yasarsin. Ama benden izinsiz eve arkadas getirmek yok. Berna'lara gittiginde orda dagitirsiniz...

Wishman
    Bizde dagitabilir ben gençliğimi yaşayamadan evlendirildim:P bari kızcağız yaşasın

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X