Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa? Eylul 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Nazlicim ufaklik icin cok uzuldum. Cok keyifsiz bir durum. En kisa surede gecmesini dilerim..
-
Wishman, telefon numaralarini kaydederken telefona degil Gmail'a kaydetmesini iste arkadastan. Gerisini o halleder ztn.. Boylece tablet'ine de gecirmek zorunda kalmassin. Otomatik sync..
Bir yorum yaz:
-
Iyı aksamlar mınıcıler tatıller bıttı genel anlamda donusler basladı bıtmek uzere yogun bı ay olsun bundan sonrakıler forumumuz ıcın
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSamsung Tab'imize (=dimsum) telefon rehberimi kaydetmeye calisiyoruz Whatsupp, Tango, Viber vs ulasirken numaralarin kime ait oldugunu anlayabilelim diye... Yeni nesil cok iyi bu konuda Mei olmasa ne yapardim!!!
Bu arada Whatsupp taku MINI grubunu gordum, ama numaralardan kim kim anlayamiyom.
P.S: HaTiCe telefonumun adi da 'twins' ???
Wishman
Wishteknolojiyigeridendeolsatakipederman
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterpazar pazar deli mi durttu wish?
Veterinere gidiyooruz rena hanim sorunsali beni delirtiyor artik! ic parazit sorunumuz var simdide! hayvanin icinden beyaz beyaz kurtcukkar cikiyor diskisiyla beraber! yok mu bi veteriner MINIcimiz benim kucukucuyu bi modifiye etsin yea?!?!?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
O kucuk kurtcuklara biran once onlem almalisiniz Nida'cim.
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPazar Pazar, sabah sabah 'ne isin var burda?' derler mi adama????
W.....
Veterinere gidiyooruz rena hanim sorunsali beni delirtiyor artik! ic parazit sorunumuz var simdide! hayvanin icinden beyaz beyaz kurtcukkar cikiyor diskisiyla beraber! yok mu bi veteriner MINIcimiz benim kucukucuyu bi modifiye etsin yea?!?!?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Samsung Tab'imize (=dimsum) telefon rehberimi kaydetmeye calisiyoruz Whatsupp, Tango, Viber vs ulasirken numaralarin kime ait oldugunu anlayabilelim diye... Yeni nesil cok iyi bu konuda Mei olmasa ne yapardim!!!
Bu arada Whatsupp taku MINI grubunu gordum, ama numaralardan kim kim anlayamiyom.
P.S: HaTiCe telefonumun adi da 'twins' ???
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Pazar Pazar, sabah sabah 'ne isin var burda?' derler mi adama????
W.....
Bir yorum yaz:
-
Bu ay forumun en yoğun ayı olacak herhalde, herkes yoğun ama iş ama okul derken...
Tapatalk 2 ile HTC One X cihazımdan gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: