Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa? Eylul 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
NDG sen beni ara ben gerekli ekipleri yönlendiririm :P Haktan bence guzel bir sistem olur MINI Brotherhood (sisterhood) Body System :P
-
tamam benim basima bisi gelirse ben NDG'yi arayabilirim sorun degilNDG sende beni ara ama bu mesafeden n'aparim bilmiorm
)
bolgesel bir calisma yapabiliriz Alen.. Yakin mesafedeki arkadaslari body yapalim..
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAcil durumlar icin bir uyeler arası telefon zinciri kuralım diyorum ne dersiniz? yani basına birsey gelene en yakın kişi bir şekilde yardım etsin amacıyla. Sonucta herzaman herkes ulasılabilir durumda olamıyor aileden ve arkadaslarımızdan ve alternatif olarak buradan da yardım isteyebilsinler mesela.
Sent from my iPad using Tapatalk HDEn son düzenleyen NDG; 24-09-12, 17:54.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Twstrr tarafından gönderilmiş Mesajı göstersitenın stıckerları varmı ? bıraz reklam yapalım ya ben sans eserı buldum valla
yukarıdaki linkteki konudan kulup badgini satın alabilirsiniz.
Bir yorum yaz:
-
sitenın stıckerları varmı ? bıraz reklam yapalım ya ben sans eserı buldum valla
Bir yorum yaz:
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelam olsun sana REYİZdün arıyoduk en son birbirimizi
Bir yorum yaz:
-
Aslı BRKY tarafından gönderilmiş Mesajı göster00:00
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBenim gidesim var aslinda, orda olucaksaniz geleyim
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterherzamanBen olmasamda Aren ve Kekuti nöbetçi :P
pardon bir de öglen iş arasında koşa koşa kaçan Kulubumuzun birtanesi NDG
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Ayn autoya zaten gelicem ama merak etmebu baskı balataları aldığım arkadaş orda değiştirdi de dedim kendileri yaptı hani belki ufak bi sorun filandır kendi yaptığını biliyor sonuçta göstereyim dedim hazır belediyeye gidecektim yolumun üstü gösterdim ilk ve sondu zaten . Okul sezonu açıldımı artık ayn cı yapacan sen bizi anlaşıldı
Hüsnü baba: Hüsnü Şenlendirici
Bir yorum yaz:
-
servise nereye gidiyorsun MAslak AYN dururken?
bir de Husnu baba kim der arkadaslar
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: