Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa? Eylul 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Berna
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende wishman'in evine tasincam bide isletecek pansiyon buldum mu Oooh miss! simdi cok gidip haktanla inci'yi cok rahatsz edip bezdirmek istemiyorum
Wishman
Yorum Yap
-
Berna
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSalonu senin icin kapatiriz. Giris kapisi ortak olur. Pasa pasa yasarsin. Ama benden izinsiz eve arkadas getirmek yok. Berna'lara gittiginde orda dagitirsiniz...
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBizde dagitabilir ben gençliğimi yaşayamadan evlendirildim:P bari kızcağız yaşasın
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu konuda sozum var size 10 sene yeterli bir sure. Herkes birikime baslasin. 1. sinif villa'larimizin hayalini kurun
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBi ara arsa bakalım o zaman. MINI Club TURKIYE Village bir dusunsenize butun evlerin önünde MINI ler herkes sabah sporunu yapıyor aksam ustu MINI ler garajlardan cıkarılıp yıkanmaya baslıyor ben hortumu Haktana sıkıyorum Haktan ıslanıyor filan euheuehe dur baska biryere gitti konu munhaha neyse guzel bir fikir
Wishman'den yaslilik emareleri
1- Cok konusma
2- Dile vurmasi (artik ney onu siz anlayin)
3- Alinganlik (bu faz hala Alen icin gecerli degildir.)
P.S: Hadi ben cikip 'Sabun, sunger, kopuk, bikinili kizlar = yikama partisi' desem fazla takilan olmaz ama sen deme simdiden Admin'im.
Wishrtlkanallariilebuyuduman
Yorum Yap
-
Berna
Benim finansörüm Baran bey kendisi fikrini beyan eder onun haricinde ben 10 sene bekleyemem 6 sene sonra filan kapak atarım İzmir'eona gore ayarlayin kendinizisabah yürüyüşleri iyi fikir ama hortum olayına daha bünyem hazır değil))
Yorum Yap
Yorum Yap