Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaa? Eylul 2012

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• NDG
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Siz Istanbullular'in yolda 1 saat harcamalarina mutlu olmanizi anlamak, bir Izmirli olarak benim icin mumkun degil
    ben bir saatte Izmir'den Cesme'ye yada Dikili'ye yazligima gidiyorum..
    Eyyy "siz istanbullular" diyee seslenmis izmirli dostum!
    kime bu hava? bende sile'deki yazligimiza 40dk'da gidiyorum (buyukyali koprusu sagolsun) SAW 20dk'da gidiyorum ne haber!?!?!?!
    ayricaa boylee seyler demeyelim sonuctaa ozledigin yerlerde dolanip duruyorum ayik olalim

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Siz Istanbullular'in yolda 1 saat harcamalarina mutlu olmanizi anlamak, bir Izmirli olarak benim icin mumkun degil
    ben bir saatte Izmir'den Cesme'ye yada Dikili'ye yazligima gidiyorum..

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    valla sabah 9.15te evden cikiyorum bucukta otobuse biniyorum 10.45te nisantasindayim ustelik ciftkatli otobus FSM'den gidiyor o saatlerde... aksamda 17.10'da252ye bindimmi 6.20de evdeyim daha ne olsun companysilver ocaga incir agaci diken audi garajda yatadursun heuehuheuuheuhe

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Mizme'ye katiliyorum
    Biz bile Izmir'de isten ve ewden gec cikmaya baslasdik.
    Istanbul icin isten 1 saat gec cikmakla zamaninda cikmak arasinda ewe varis suresi olarak 10 dakika falan farkeder mi? Mesafeye bagli olarak degisir tabi ama fikirlerinizi merak ettim Belki toplumsal bir proje gelistiririz
    Eger mecburen araba ile işe gitmişsem işten 20 dakika önce cıkınca (17:40) yollar bomboş oluyor ama 6 yı gecirirsem o zaman da 7 ye kadar beklemek gerekiyor.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kar yağdığında da ben seni görücem kimin neresi dolu dolu olacak
    Cemcim ben kar yagınca işe gitmiyorum artık kiminki dolu dolu olursa bilemem

Bir yorum yaz:

• mizme
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    hangı saatlerde ?
    Her satte

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Cumartesi Anadolu'dan Avrupa'ya gecmem, onu bilirim
    hangı saatlerde ?

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Cumartesi Anadolu'dan Avrupa'ya gecmem, onu bilirim

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Mizme'ye katiliyorum
    Istanbul icin isten 1 saat gec cikmakla zamaninda cikmak arasinda ewe varis suresi olarak 10 dakika falan farkeder mi? Mesafeye bagli olarak degisir tabi ama fikirlerinizi merak ettim Belki toplumsal bir proje gelistiririz
    Bazı zamanlarda soyledıgın gıbı bır saat gec cıkmak daha ıyı oluyo trafıkte zaman kaybetmek yerıne evde ıste en azından sınırlenmeden zamanını gecırmıs oluyosun ama burası ıstanbul herzaman hesaplar tutmuyo neyın nasıl olacagı bellı degıl yani.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Mizme'ye katiliyorum

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gunaydın herkese sabahki İstanbul trafigine takılanlara gercekten cok uzuldum gözlerim dolu dolu oldu yanlarından Motorla gecerken :P
    ogs kgs lerde calısma baslatmıslar HGS ye geçiş yapacaklarmış yoğunluk sebebi buymuş.Motorla trafıkte bekleyenlerın yanından gecmekte ayrı bı zevk oluyo ama

Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Başkan adam kar kış demiyo sel yağmur fark etmıyo deevam herzaman.

Bir yorum yaz:

• mizme
    yanıtladı
    Araba ile trafige takilmiyorsun evden gec cikip eve gec gelirsen trafik derdin yok

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    Aslı cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    kar yağdığında da ben seni görücem kimin neresi dolu dolu olacak :d:d:d
    sabah sabah güldürdün beni kanka

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gunaydın herkese sabahki İstanbul trafigine takılanlara gercekten cok uzuldum gözlerim dolu dolu oldu yanlarından Motorla gecerken :P

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X