Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün aracınız için ne yaptınız?
Çöküş
X
-
Aslı ikuybu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKapakları nerden temin edebiliriz ?
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı ikuybu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKapakları nerden temin edebiliriz ?sigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOutmotoring'e de göz gezdirin
Yorum Yap
-
Aslı ikuybu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu sitedeki parçalar orjinal mi ? Bir de güvenilir mi ?sigpic
Yorum Yap
-
Aslı ikuybu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFiyat farkıda pek kalmamış sadece burda bulunmayan ürünler alınır gibi.
Teşekkürlersigpic
Yorum Yap
-
Aslı ikuybu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu sitedeki parçalar orjinal mi ? Bir de güvenilir mi ?
Yorum Yap
-
Aslı Lucky Jackal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu siteden şimdiye kadar 2 tane alta gauge pod,jcw direksiyon çıtası,carbon jcw el freni kolu,nm engineering boost sensor tap,thermal scoop saver gibi ürünler aldım. hepsi kapıma kadar geldi ve ortalama 10 gün gibi bir sürede. güvenle alabilirsiniz. ayrıca üye olup alın mutlaka, içeride puan birikiyor ve bir sonraki alışverişte puan ile fiyatı düşebiliyorsunuz. kapaklar toplam ne kadar bilmiyorum ama ikisinin fiyatı 45 doları geçmiyorsa. rica edin tek kutuda ikisinide göndersinler. kapınıza kadar gelir.
Kapaklar 35 dolar + kargo.
Ata motors ta 155 tl o yüzden kapakları ordan almaktan vazgeçtim ama diğer ürünlere bakacağım.
Yorum Yap
-
Aslı ikuybu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDriving lights aldım.
Bunların orjinal bağlantısı nasıl oluyor ? Uzun farlar ? sis farları ? Hangisine bağlamak lazım kullananlar nasıl kullanıyor ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı MERTCAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster2 Adet plastideep aldım panjurları siyah yapmak için birde yedek anahtarı kayıptı ayrıca orjinal anahtarda da logo yoktu aliexpreste logolu orjinal anahtardan buldum chipi falan varmış hemen aldım 24 dolara Önümüzdeki ayda jcw cantlarla eylemlerim devam edeceksigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeç bile kaldın panjur için Çok güzel olacak emin ol
Yorum Yap
Yorum Yap