Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Aslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Yağ ve filtreler değişti. Arka fren balataları yenilendi fren hidroliği falan filan. Birde kadran camı sökülüp temizlenip takıldı. Yusuf usta sağolsun çok titiz işçilikle işi çözdü. Emeğine sağlık...
Dündü gerçi ama Ayn'de 60.000 bakım yapıldı, downpipe tekrar takıldı, araba resmen eski neşesi yerine geldi, beni bir daha uslu çocuk bırakma, yaramazlık benim kanımda var diye seslendi taktırdıktan sonra downpipe'ı
O ayna yağmuklukları nasıl durdu bana sanki böyle aksesuarlar basitlestiriyormuş gibi geliyor ama cam rüzgralığı öyle değil hem sportif hem de işlevsel coupelere gitmiyor gerçi ama bu ayna yağmurluğunun görüntüsünü merak ettim foto atabilir misiniz?
O ayna yağmuklukları nasıl durdu bana sanki böyle aksesuarlar basitlestiriyormuş gibi geliyor ama cam rüzgralığı öyle değil hem sportif hem de işlevsel coupelere gitmiyor gerçi ama bu ayna yağmurluğunun görüntüsünü merak ettim foto atabilir misiniz?
Yorum Yap