Aslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün aracınız için ne yaptınız?
Çöküş
X
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArabama son zamanlarda vakit ayıramaz oldum ancak ilk fırsatta eski parlak görüntüsüne kavusacak insallah ama frenlerimizi yeniledik hafta basındasigpic
Yorum Yap
-
Çinden siparisler ufak ufak geliyor. Yan ayna yagmurluklar ve tel. tutacagı 😀😀
M.Kemal ATATÜRK
instg™askin.baturEn son düzenleyen askinbatur; 24-02-16, 21:00.sigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yorum Yap
-
Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇinden siparisler ufak ufak geliyor. Yan ayna yagmurluklar ve arac tutacagı 😀😀
[ATTACH]7119[/ATTACH][ATTACH]7120[/ATTACH]
M.Kemal ATATÜRK
instg™askin.batursigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArac tutacağı derken 😂 hayırlı olsun bu arada
M.Kemal ATATÜRK
instg™askin.batursigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yorum Yap
-
Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhahaa Onur iyi yakalamıssın valla tel.tutacagı )
M.Kemal ATATÜRK
instg™askin.batur
yan ayna yağmurlukların linkini atar mısın bi de bana abiinstagram.com/mertlbozkurt
'14 R60 - 34 AR 1972
'15 CLA AMG - 34 MTZ 35
-Göktürk
Yorum Yap
-
Aslı MBozkurt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO telefon tutacağından ben de aldım ama R60 'da takıcak yer bulamadım
yan ayna yağmurlukların linkini atar mısın bi de bana abi
http://s.aliexpress.com/aMb2Mzuy
M.Kemal ATATÜRK
instg™askin.batursigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yorum Yap
-
Aslı AK223 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArac tutacagi cok faydali gercekten ben de var ay pardon tel tutacagi 😂😂
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
M.Kemal ATATÜRK
instg™askin.batursigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yorum Yap
-
Aslı Mr. JC tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO ayna yağmuklukları nasıl durdu bana sanki böyle aksesuarlar basitlestiriyormuş gibi geliyor ama cam rüzgralığı öyle değil hem sportif hem de işlevsel coupelere gitmiyor gerçi ama bu ayna yağmurluğunun görüntüsünü merak ettim foto atabilir misiniz?
Hosuma gitti 😊
M.Kemal ATATÜRK
instg™askin.baturEklenen Dosyalarsigpic
M.KEMAL ATATÜRK
İnstg/askin.batur
GALATASARAY
Yorum Yap
Yorum Yap