Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

97 oktan bulmakta zorlanıyorum.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• WISHMAN
    yanıtladı
    Haktan'in soledigine bakilirsa benimde imijinatif 97 ile devam etmem daha iyi, anca anca 95'i tutturuyoruz hesapla...

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Ben de 1.5 ay once Manisa - Izmir arasindaki OPET'te 97 istedim, yok abi 95 verelim dediler. Istemem dedim cikip gittim. 3 gun sonra da satip dizel aldim.
    Ben yazilimimi Ingiltere'de yazdirtip gonderdim. Konustugumuz arkadas 250 hp beklerken 223 hp aldigimizda sasirdi. Sonra duzeltme yapip 243 hp'ye cikardi. Sebebinin oktan farki oldugunu soylemisti. Ilkini UK'a gore yazip 2. guncellemeyi TR sartlarinda yazinca toparlamisti.
    Bir sonraki guncellemenin +10 hp oldugunu soyleyip gonderdi ama yukleme firsatimiz olmadi.
    Bildigim kadariyla TR'de oktan isi bizim pompa uzerinde okudugumuz gibi degil (tabi benden cok erk1n bu konuda bilgi sahibi). O yuzden psikolojik olarak erk1n ne derse desin turk inadimi bi kenara koyamayacagim.

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Oktan arttirici tavsiyelri diye bir baslik acalim kaliteli urun tavsiyelerimizi paylasalim. Artik hic biyerde bulamayacagiz anlasilan

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    Her depoda Oktan arttırıcı ben bir kere 97 üstüne 1 depoya berryman oktan arttırıcı atıp 98 yaptım inanılmaz gidiş farketti 95+ Oktan ile devam edicez mecbur.

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Evet beyler çözüm üretme vakti geldi.Ne yapacağız

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben Opetten alıyorum Atakoy Galleriadan ama 95 katkılı mı yoksa benim aldıgım ? Siz direk 97 mi alıyorsunuz Totalden?
    Dun atakoy opete ugradim artik gelmeyegini soylediler ve ellerindede yoktu zaten

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bulamama virusu banada sicradi artik. Bakirkoy cevresinde sadece incirli cikisinda totalde bulabiliyorum.. Ve maslak totaldede var..

Ben Opetten alıyorum Atakoy Galleriadan ama 95 katkılı mı yoksa benim aldıgım ? Siz direk 97 mi alıyorsunuz Totalden?

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Bulamama virusu banada sicradi artik. Bakirkoy cevresinde sadece incirli cikisinda totalde bulabiliyorum.. Ve maslak totaldede var..

Bir yorum yaz:

• Swiss Hotelier
    yanıtladı

97 buldum çöktüm benzinliğe
    Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı

97 buldum vurdum beline beline
    Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Shell 97 oktan yerine kendi uretimi olan ozel bir benzin getirecekmis oktan seviyesi ayni ve kalitesi daha iyimis. Bakalim gorecegiz asparagas mi otogas mi

Bir yorum yaz:

• Swiss Hotelier
    yanıtladı
    97 varsa gelin diyim de off topic olmasın

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gene mi para var huzur var Alen

Konusturma beni sen daha iyi bilirsin ))) otelde bos yer var mı bakarsın yanına geliriz )

Bir yorum yaz:

• Swiss Hotelier
    yanıtladı
    hauhauha sanmıyorum sonucta memlekette parası olan hapse girmiyor malum
    Gene mi para var huzur var Alen

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Varya duygularıma tercuman oldun aynen ya ruhsatı 7 senedir sormayan polis Alin(eşim) ruhsatı makinede yıkadıgı gün bana ruhsat sordu düşün artık
    O yuzden biz elimizdekiyle yetinmeye devam edelim en iyisi ) 97 oktan derken bi anda methe gectik bide icraata gecersek sonumuzu sen dusun : ))

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X