Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Dun bp'ye gittim benzin almak icin herdefasinda emin olmak icin soruyorum 97 var mı diye adam da hep var diyor.95 yazıyor ama kocaman yazıyla.Dedim eminmisin 97 oldugundan 97 degil ama 95 den daha katkıli diyor,kısa ve öz bilmediğiniz yerden almayın abi
Üşenmeyip arabaya Atakoy Opetten alıyorum motosiklete de Altunizade Opetten alıyorum ikisinden de gayet memnunum
Son 3 benzin almata gittigimde 97 oktan benzin olmadigini soylediler ilk önce shell de sordum shell göndermiyo dediler daha sonra opet e gittim ki yenibosna e5 te olan opet ordada olmadigini soylediler en son da bp ye gittim ama yine aynı sekilde 97 oktan benzinin olmadigini dagıtilmadigini soylediler sasirdim kaldim.Bana kasıtlımı yapiyolar acaba baska karsilasan varmidir .
34NSC46
Dun bp'ye gittim benzin almak icin herdefasinda emin olmak icin soruyorum 97 var mı diye adam da hep var diyor.95 yazıyor ama kocaman yazıyla.Dedim eminmisin 97 oldugundan 97 degil ama 95 den daha katkıli diyor,kısa ve öz bilmediğiniz yerden almayın abi
Ben her zaman Zeynep Kamil'deki BP'den 97 aliyordum, hem BP'nin kendi isletmesi hem gercekten en iyi benzin orada diye. Orada da kaldirmislar Dün kalan menzil ---'ken zar zor dustum mecbur 95 aldim, istasyon mudurune ciktim avrupa yakasindkai BPlerde var dedi. Katkida bi sorun oldugu icin cikarilmiyor ne zaman gelecegi belli degil falan fisman hikaye anlattilar.
Maslak BP'nin de benzini iyiydi ordan dolduracagim veya Kosuyolu Total'de 97 varmis oranin da benzini temiz dedi arkadasim.
Gozum afr'de gezmekten yola bakamiyorum valla bu is cok tadimizi kacirdi
Alen Admin'im solediklerinin hepsine katiliyom. Itirazim yok da iste bilirsin herkezin cocugu kendine guzel, sanki bana hep Gio'da Gandalf'in sopasi gibi hicbirimizin bilmedigi gizli gucler-spectler varmis gibi geliyor.
Sosyal Mesaj; umarim 97 Oktan piyasadan kalkmaz. Gokhan Admin'im istedigi yerden bulur.
Bir yorum yaz: