Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

97 oktan bulmakta zorlanıyorum.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sokakta simit satsam zabita alir goturur beni bu sansla )) ahahaha

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Varya duygularıma tercuman oldun aynen ya ruhsatı 7 senedir sormayan polis Alin(eşim) ruhsatı makinede yıkadıgı gün bana ruhsat sordu düşün artık

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Sokakta simit satsam zabita alir goturur beni bu sansla )) ahahaha

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Sonrada forum olarak "bayrampasa biz cok kalmayacaz" isimli baslik altinda yazisiriz )

hauhauha sanmıyorum sonucta memlekette parası olan hapse girmiyor malum

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Olmaz mı muhakkak vardır hatta Kimyacı varsa crystal meth filan da yapar foruma katkıda bulunuruz :P
    Sonrada forum olarak "bayrampasa biz cok kalmayacaz" isimli baslik altinda yazisiriz )

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Kimyaci kimse yokmu forumda ? Hemen bi lab kurup uretime gecelim )

Olmaz mı muhakkak vardır hatta Kimyacı varsa crystal meth filan da yapar foruma katkıda bulunuruz :P

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Kimyaci kimse yokmu forumda ? Hemen bi lab kurup uretime gecelim )

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    97 Oktan kaldırılmış.Enerji piyasası kaldırmış artık gelmeyecekmiş,Modlulara kötü oldu , artık kendimiz yapıcaz 97 Oktanı bu gidişle

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Üşenmeyip arabaya Atakoy Opetten alıyorum motosiklete de Altunizade Opetten alıyorum ikisinden de gayet memnunum
    Senin motosiklette de mi yazilim var? Tutmayin beni gidiyom assaya Giovanni'yi cope atacam!!!!

P.S: Mei'e sen anlatirsin artik ne oldu ne bitti diye, 'katana' kilici kullanir kesin bu sefer ikimizede...

Bu arada Izmir Shell'ler de 97 var, acikca soluyorlar 'cok vermek istemiyoruz' diye. Sanirim yanlizca devamli musterileri geri cevirmiyorlar.

Wish

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Dun bp'ye gittim benzin almak icin herdefasinda emin olmak icin soruyorum 97 var mı diye adam da hep var diyor.95 yazıyor ama kocaman yazıyla.Dedim eminmisin 97 oldugundan 97 degil ama 95 den daha katkıli diyor,kısa ve öz bilmediğiniz yerden almayın abi
    Üşenmeyip arabaya Atakoy Opetten alıyorum motosiklete de Altunizade Opetten alıyorum ikisinden de gayet memnunum

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Son 3 benzin almata gittigimde 97 oktan benzin olmadigini soylediler ilk önce shell de sordum shell göndermiyo dediler daha sonra opet e gittim ki yenibosna e5 te olan opet ordada olmadigini soylediler en son da bp ye gittim ama yine aynı sekilde 97 oktan benzinin olmadigini dagıtilmadigini soylediler sasirdim kaldim.Bana kasıtlımı yapiyolar acaba baska karsilasan varmidir .

34NSC46
    Dun bp'ye gittim benzin almak icin herdefasinda emin olmak icin soruyorum 97 var mı diye adam da hep var diyor.95 yazıyor ama kocaman yazıyla.Dedim eminmisin 97 oldugundan 97 degil ama 95 den daha katkıli diyor,kısa ve öz bilmediğiniz yerden almayın abi

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ataşehir hastaneler bölgesindeki Shell de 97 oktan var. Üstelik 95 oktanlık benzine göre yalnızca 10 kuruşluk farkla satılıyor.
    Oranin yakiti tavsiye etmiyorum, cok kez kullandim.. AFR devamli 10lara dusuyor..

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Daha once shell gondermiyor diyen istasyondan cuma aksami 97 aldim ama kaldirilacagini soylediler caljsanlar.

Bir yorum yaz:

• erk1n
    yanıtladı
    Ataşehir hastaneler bölgesindeki Shell de 97 oktan var. Üstelik 95 oktanlık benzine göre yalnızca 10 kuruşluk farkla satılıyor.

Bir yorum yaz:

• Tarik
    yanıtladı
    Ben her zaman Zeynep Kamil'deki BP'den 97 aliyordum, hem BP'nin kendi isletmesi hem gercekten en iyi benzin orada diye. Orada da kaldirmislar Dün kalan menzil ---'ken zar zor dustum mecbur 95 aldim, istasyon mudurune ciktim avrupa yakasindkai BPlerde var dedi. Katkida bi sorun oldugu icin cikarilmiyor ne zaman gelecegi belli degil falan fisman hikaye anlattilar.

Maslak BP'nin de benzini iyiydi ordan dolduracagim veya Kosuyolu Total'de 97 varmis oranin da benzini temiz dedi arkadasim.

Gozum afr'de gezmekten yola bakamiyorum valla bu is cok tadimizi kacirdi

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Alen Admin'im solediklerinin hepsine katiliyom. Itirazim yok da iste bilirsin herkezin cocugu kendine guzel, sanki bana hep Gio'da Gandalf'in sopasi gibi hicbirimizin bilmedigi gizli gucler-spectler varmis gibi geliyor.

Sosyal Mesaj; umarim 97 Oktan piyasadan kalkmaz. Gokhan Admin'im istedigi yerden bulur.

Sevgini gordum, sag yanak ile cevapliyorum.
    Eyvallah diyip göğsümde yumusatıyorum

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X