Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
97 oktan bulmakta zorlanıyorum.
Çöküş
X
-
-
kısa bir süre içerisinde total istasyonlarından da 97 oktan kaldırılacakmış.
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSon duyumları aktarıyorum.Dün maltepe minibüs yolundaki (Maltepe Belediyesi binası çaprazı)Shell'den benzinimi aldım.Orada calısan arkadas 97 oktan kısa bir süre içerisinde kalkacağını fakat onların
(Shell) yeni bir formül geliştirdiklerini 97 oktan benzine eş değer benzin getirip 95 oktan olarak satacaklarını (95+Farklı bir ibare) söyledi.Ama diğer benzin istasyonları çıkartır mı bilmiyorum diye de ekledi.Bilginize.
Bir yorum yaz:
-
Son duyumları aktarıyorum.Dün maltepe minibüs yolundaki (Maltepe Belediyesi binası çaprazı)Shell'den benzinimi aldım.Orada calısan arkadas 97 oktan kısa bir süre içerisinde kalkacağını fakat onların
(Shell) yeni bir formül geliştirdiklerini 97 oktan benzine eş değer benzin getirip 95 oktan olarak satacaklarını (95+Farklı bir ibare) söyledi.Ama diğer benzin istasyonları çıkartır mı bilmiyorum diye de ekledi.Bilginize.
Bir yorum yaz:
-
Evet arkadaşlar bu şikayeti birçok kişiden duydum fakat aklınızda olsun Maslak shell'de yeni ithalat 97 oktan bulunmakta..97 oktan bulamadığınız durumlarda (yazılımlı araçlar için) 1 depoya 1 tüp oktan yükseltivi atmanızı tavsiye ederim..97 oktanın eksikliğini hissettirmeyecektir..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHangi Altunizade Total?Capitol tarafindaki daha iyi sanirim?
Bir yorum yaz:
-
Shell floryada fulledim bugun 97oktanı nitro diye geciyor dediğiniz gibi bakalım fark var mı opetle gorecegız.
Bir yorum yaz:
-
Bostanci yanyol(sahil tarafi) Shell'den aldim bugun
Afr duzelmedi hemen ama yarin iyilesme bekliyoruz
Bir yorum yaz:
-
Kuşadası'nda da 3 benzinliğe sordum. 3. De de var. Çok enteresan
Bir yorum yaz:
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHangi Altunizade Total?Capitol tarafindaki daha iyi sanirim?
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet herzaman 97 aldıgım Altunizade Opet de artık yok devlet kaldırdı 97 oktanı dedi. Nasıl bir mantıkla kaldırılır anlamıyorum.isin espirisi daha onceki aracimla yazilim oncesi ordan almistim benzini ve yazilimi yapan arkadas ordan almaya devametmemi soyledi avans sikintisi yok demisti
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
97 oktan bulmakta zorlanıyorum.
Kim nerede var biliyorsa yazsak da yol üzerinde ise gidip alsak. Gecen beyazittaydim benzinim bitmiş tamamen sürüne sürüne Shell buldum aksaray taraflarında,adam demez mı 97 yok.Dedim garanti yolda kalacağız.Kabataşa indim de ordan buldum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: