Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

97 oktan bulmakta zorlanıyorum.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    kısa bir süre içerisinde total istasyonlarından da 97 oktan kaldırılacakmış.
    EPDK 97 oktan da 95 fiyatına satılır katkılı benzine fiyat farkı uygulanamaz dediginden aradaki katkı masrafını ödemek istemeyn benzin dagıtım şirketleri 97 oktan satmaktan vazgecmisler ki ben de olsam ben de vazgecerdim kamu hizmeti yapmıyor adamlar sonucta ticaret yapıyorlar ama bu durumun ucu bize dokunuyor. Bakalım bunu hangi firmalar lehine kullanmaya calısacak sonucta 97 oktan kullanan bir azınlıgız.

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    kısa bir süre içerisinde total istasyonlarından da 97 oktan kaldırılacakmış.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Son duyumları aktarıyorum.Dün maltepe minibüs yolundaki (Maltepe Belediyesi binası çaprazı)Shell'den benzinimi aldım.Orada calısan arkadas 97 oktan kısa bir süre içerisinde kalkacağını fakat onların
    (Shell) yeni bir formül geliştirdiklerini 97 oktan benzine eş değer benzin getirip 95 oktan olarak satacaklarını (95+Farklı bir ibare) söyledi.Ama diğer benzin istasyonları çıkartır mı bilmiyorum diye de ekledi.Bilginize.
    Sanırım benim dün aldıgım benzinden bahsediyor 95+ Nitro olandan

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Son duyumları aktarıyorum.Dün maltepe minibüs yolundaki (Maltepe Belediyesi binası çaprazı)Shell'den benzinimi aldım.Orada calısan arkadas 97 oktan kısa bir süre içerisinde kalkacağını fakat onların
    (Shell) yeni bir formül geliştirdiklerini 97 oktan benzine eş değer benzin getirip 95 oktan olarak satacaklarını (95+Farklı bir ibare) söyledi.Ama diğer benzin istasyonları çıkartır mı bilmiyorum diye de ekledi.Bilginize.

Bir yorum yaz:

• NSB44
    yanıtladı
    Evet arkadaşlar bu şikayeti birçok kişiden duydum fakat aklınızda olsun Maslak shell'de yeni ithalat 97 oktan bulunmakta..97 oktan bulamadığınız durumlarda (yazılımlı araçlar için) 1 depoya 1 tüp oktan yükseltivi atmanızı tavsiye ederim..97 oktanın eksikliğini hissettirmeyecektir..

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hangi Altunizade Total? Capitol tarafindaki daha iyi sanirim?
    İkisi de aynı kisiye ait.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Shell floryada fulledim bugun 97oktanı nitro diye geciyor dediğiniz gibi bakalım fark var mı opetle gorecegız.

Bir yorum yaz:

• Tarik
    yanıtladı
    Bostanci yanyol(sahil tarafi) Shell'den aldim bugun

Afr duzelmedi hemen ama yarin iyilesme bekliyoruz

Bir yorum yaz:

• Swiss Hotelier
    yanıtladı
    Kuşadası'nda da 3 benzinliğe sordum. 3. De de var. Çok enteresan

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sahipleri ayni die biliore

Bir yorum yaz:

• Tarik
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Arkadasımın enistesine ait o total iyidir

Bir yorum yaz:

• fuurkan
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Evet herzaman 97 aldıgım Altunizade Opet de artık yok devlet kaldırdı 97 oktanı dedi. Nasıl bir mantıkla kaldırılır anlamıyorum.
    Altunizade total de mevcut ben hep oradan aliyorum mecbur kalmadikca kaliteli temiz isin espirisi daha onceki aracimla yazilim oncesi ordan almistim benzini ve yazilimi yapan arkadas ordan almaya devametmemi soyledi avans sikintisi yok demisti

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Atasehir shellde varkine

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    97 oktan bulmakta zorlanıyorum.

Kim nerede var biliyorsa yazsak da yol üzerinde ise gidip alsak. Gecen beyazittaydim benzinim bitmiş tamamen sürüne sürüne Shell buldum aksaray taraflarında,adam demez mı 97 yok.Dedim garanti yolda kalacağız.Kabataşa indim de ordan buldum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X