Kuşadası tarafında hiçbiryerde 97 yok. Shell bölge müdürü ile konuştum, 97 nin kalktığını onun yerine 95+ isimli ürünün geldiğini söyledi ve değerlerinin aşağı yukarı aynı olduğunu iddia etti. Afr si olan bir hayırsever arkadaşımız bu 95 + yakıtı dener ise biz de öğreniriz neyin ne olduğunu.
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
97 oktan bulmakta zorlanıyorum.
Çöküş
X
-
arkadaşlar 97 oktan artık iyice sıkıntı olmaya başladı. bir çok yerde bulamıyorum. sadece bazı total, PO ve shellerde mevcut. 97 bulabilmek için benzin yakar hale geldim ben... o yüzden bu konuyu hortlatayım dedim
yazılımlı araçlarımız için bir çözüm gerekiyor... methanol + 95 oktan mı yoksa oktan yükselticimi yada 95 oktan ile çalışabilecek bir yazılımmı ?
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster2 gün önce fotoğraflı paylaşım yaptım
Ve 97 oktan aldım geçen Cumartesi
Maslak shellden
instagram.com/minicooperakseauar
Bir yorum yaz:
-
pazartesi gecesi iftardan sonra herzmanki yerinde yine 97 oktan mevcuttu
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
2 gün önce fotoğraflı paylaşım yaptım
Ve 97 oktan aldım geçen Cumartesi
Maslak shellden
instagram.com/minicooperakseauar
Bir yorum yaz:
-
Dün bende o 2 kuruş farklı olan vpowerdan aldım istasyonun müdürü shellin 97 oktana çok büyük yatırım yapmış olduğunu söyledi büyük ihtimal 2 kuruş farkla yine aynı 97yi veriyorlar daha sonrada 95 vpowerı geliştirirler gibi geldi bana doğrumudur bilemem tabi
Bir yorum yaz:
-
Az once duzenli mazot aldigim shelle sordum 97 ibaresi kalkmis 2 kurus farkla V-power nitro 95 oktan diye satiyorlarmis
Bir yorum yaz:
-
Az once maslak shelle gittim 97 almak icin fakat olmadigini soylediler. Bir kac gun once aldim ben burdan desemde bizde 97 yok tanklar bombos ama yakinda gelir dedi pompaci. Bir cok arkadasimiz buradan 97 oktan aliyor ama bugun bizde yoktu deniliyor. 97 diye 95 mi veriyorlardi bize acaba ?
Bir yorum yaz:
-
Kutusu 35 tl idi. Alacaktım dün ama downpipe ve dumpvalve takılınca katkısız artışı görmek için almadım, araba makineli tüfek gibi oldu ama
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]4779[/ATTACH]
Bu işe yarar herhalde?
Bir yorum yaz:
-
Shell Maslak 97 oktan pistisi
Sent from my iPhone using TapatalkEklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Bu işe yarar herhalde?Eklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugun shell den katkili 95 oktan benzin aldim. Aracimin butun degerleri normal gozukuyor. Gidisinde de bir degisiklik olmadi. Pompaci arkadasla konustum, shell in 97nim kalkmasina karsin boyle bir yakit urettigini, degerlerinin 97 oktanla ayni oldugunu soyledi. Fiyati da normal 97 oktandan 0.02 kurus daha pahali. Sanirim bundan sonra bu yakitla idare edecegiz...
Bir yorum yaz:
-
Bugun shell den katkili 95 oktan benzin aldim. Aracimin butun degerleri normal gozukuyor. Gidisinde de bir degisiklik olmadi. Pompaci arkadasla konustum, shell in 97nim kalkmasina karsin boyle bir yakit urettigini, degerlerinin 97 oktanla ayni oldugunu soyledi. Fiyati da normal 97 oktandan 0.02 kurus daha pahali. Sanirim bundan sonra bu yakitla idare edecegiz...
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: