Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Son duyumları aktarıyorum.Dün maltepe minibüs yolundaki (Maltepe Belediyesi binası çaprazı)Shell'den benzinimi aldım.Orada calısan arkadas 97 oktan kısa bir süre içerisinde kalkacağını fakat onların
(Shell) yeni bir formül geliştirdiklerini 97 oktan benzine eş değer benzin getirip 95 oktan olarak satacaklarını (95+Farklı bir ibare) söyledi.Ama diğer benzin istasyonları çıkartır mı bilmiyorum diye de ekledi.Bilginize.
Son duyumları aktarıyorum.Dün maltepe minibüs yolundaki (Maltepe Belediyesi binası çaprazı)Shell'den benzinimi aldım.Orada calısan arkadas 97 oktan kısa bir süre içerisinde kalkacağını fakat onların
(Shell) yeni bir formül geliştirdiklerini 97 oktan benzine eş değer benzin getirip 95 oktan olarak satacaklarını (95+Farklı bir ibare) söyledi.Ama diğer benzin istasyonları çıkartır mı bilmiyorum diye de ekledi.Bilginize.
kısa bir süre içerisinde total istasyonlarından da 97 oktan kaldırılacakmış.
EPDK 97 oktan da 95 fiyatına satılır katkılı benzine fiyat farkı uygulanamaz dediginden aradaki katkı masrafını ödemek istemeyn benzin dagıtım şirketleri 97 oktan satmaktan vazgecmisler ki ben de olsam ben de vazgecerdim kamu hizmeti yapmıyor adamlar sonucta ticaret yapıyorlar ama bu durumun ucu bize dokunuyor. Bakalım bunu hangi firmalar lehine kullanmaya calısacak sonucta 97 oktan kullanan bir azınlıgız.
Bugun shell den katkili 95 oktan benzin aldim. Aracimin butun degerleri normal gozukuyor. Gidisinde de bir degisiklik olmadi. Pompaci arkadasla konustum, shell in 97nim kalkmasina karsin boyle bir yakit urettigini, degerlerinin 97 oktanla ayni oldugunu soyledi. Fiyati da normal 97 oktandan 0.02 kurus daha pahali. Sanirim bundan sonra bu yakitla idare edecegiz...
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Bugun shell den katkili 95 oktan benzin aldim. Aracimin butun degerleri normal gozukuyor. Gidisinde de bir degisiklik olmadi. Pompaci arkadasla konustum, shell in 97nim kalkmasina karsin boyle bir yakit urettigini, degerlerinin 97 oktanla ayni oldugunu soyledi. Fiyati da normal 97 oktandan 0.02 kurus daha pahali. Sanirim bundan sonra bu yakitla idare edecegiz...
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
[ATTACH]4779[/ATTACH]
Bu işe yarar herhalde?
geçenlerde maslaktan bir oktan yükseltici aldım markasını hatırlamıyorum denemek için ama çok kötü çıktı.. afr saçma sapan değerlere vuruyordu. würth kötü bir marka olmadığı için denemeye değer bence.
Yorum Yap