Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

97 oktan bulmakta zorlanıyorum.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Az once maslak shelle gittim 97 almak icin fakat olmadigini soylediler. Bir kac gun once aldim ben burdan desemde bizde 97 yok tanklar bombos ama yakinda gelir dedi pompaci. Bir cok arkadasimiz buradan 97 oktan aliyor ama bugun bizde yoktu deniliyor. 97 diye 95 mi veriyorlardi bize acaba ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    34 NAD 99 '06 JCW
    34 AR 3221 '11 JCW
    34 EK 391 '09 MCS

Yorum Yap

Az once duzenli mazot aldigim shelle sordum 97 ibaresi kalkmis 2 kurus farkla V-power nitro 95 oktan diye satiyorlarmis

Yorum Yap

Dün bende o 2 kuruş farklı olan vpowerdan aldım istasyonun müdürü shellin 97 oktana çok büyük yatırım yapmış olduğunu söyledi büyük ihtimal 2 kuruş farkla yine aynı 97yi veriyorlar daha sonrada 95 vpowerı geliştirirler gibi geldi bana doğrumudur bilemem tabi

Yorum Yap

2 gün önce fotoğraflı paylaşım yaptım
          Ve 97 oktan aldım geçen Cumartesi
          Maslak shellden

instagram.com/minicooperakseauar
          sigpic

Yorum Yap

pazartesi gecesi iftardan sonra herzmanki yerinde yine 97 oktan mevcuttu

Yorum Yap

Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              2 gün önce fotoğraflı paylaşım yaptım
              Ve 97 oktan aldım geçen Cumartesi
              Maslak shellden

instagram.com/minicooperakseauar
              bir kaç gün önce bende almıştım ama adam inatla bizden kalktı yok öyle birşey dedi...
              34 NAD 99 '06 JCW
              34 AR 3221 '11 JCW
              34 EK 391 '09 MCS

Yorum Yap

arkadaşlar 97 oktan artık iyice sıkıntı olmaya başladı. bir çok yerde bulamıyorum. sadece bazı total, PO ve shellerde mevcut. 97 bulabilmek için benzin yakar hale geldim ben... o yüzden bu konuyu hortlatayım dedim

yazılımlı araçlarımız için bir çözüm gerekiyor... methanol + 95 oktan mı yoksa oktan yükselticimi yada 95 oktan ile çalışabilecek bir yazılımmı ?
                34 NAD 99 '06 JCW
                34 AR 3221 '11 JCW
                34 EK 391 '09 MCS

Yorum Yap

Kuşadası tarafında hiçbiryerde 97 yok. Shell bölge müdürü ile konuştum, 97 nin kalktığını onun yerine 95+ isimli ürünün geldiğini söyledi ve değerlerinin aşağı yukarı aynı olduğunu iddia etti. Afr si olan bir hayırsever arkadaşımız bu 95 + yakıtı dener ise biz de öğreniriz neyin ne olduğunu.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                  Love all, trust a few, do wrong to none!!!

Yorum Yap

Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Kuşadası tarafında hiçbiryerde 97 yok. Shell bölge müdürü ile konuştum, 97 nin kalktığını onun yerine 95+ isimli ürünün geldiğini söyledi ve değerlerinin aşağı yukarı aynı olduğunu iddia etti. Afr si olan bir hayırsever arkadaşımız bu 95 + yakıtı dener ise biz de öğreniriz neyin ne olduğunu.
                    Pek fark yok gibi. AFR'de sıkıntı yaşamıyorum şuan için..
                    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Bnm araba çok patlama yapmaya başladı ama 95+ ile. Egsoz elimde kalacak

Yorum Yap

Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Bnm araba çok patlama yapmaya başladı ama 95+ ile. Egsoz elimde kalacak
                        Sen bayadır MINI gormeyince, patlatıyor gibi geldi heralde
                        1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                        2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                        4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                        5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Bizdeki su borusu mu aslanım

Yorum Yap

Evet ben de bu duruma denk geldim,
                            Shell'e gidip 97 Oktan istediğimde 97 oktan olmayıp aynı değerde 95 V-Power Nitro olduğunu söylüyorlar.

Nedir bu V-Power Nitro derseniz kaynak bilgiler aşağıdadır;

http://roadmagazine.blogspot.com.tr/...wer-nitro.html

http://www.shell.co.uk/gbr/products-...xperience.html
                            Volkan USER
                            34 BCS 55

[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
                            [FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]

Yorum Yap

Türkçe bilgilere de Shell'in kendi sayfasından ulaşabilirsiniz.

http://www.shell.com.tr/products-ser...FfMZtAod-U4AXQ
                              Volkan USER
                              34 BCS 55

[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
                              [FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]

Yorum Yap

Shellin çıkardığı yeni 95+ denilen (lafta eski nitro yerine gelen) yakıttan kimse memnun değil aşırı vuruntulu çalışıp performansta düşüş var deniliyor.Şuan ki normal 95 daha iyi

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X