Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bugün nerdeyiz ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Muayene heyecani artik insanlarda universite sinav heyecani ve stresi etkisi yapmaya basladi
    sigpic

Yorum Yap

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Sikintisiz gecersin insallah. Bu aralar renk, koltuk sayisi vs gibi prosedurluk seylerden bicok kisi sikinti cekti.

34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
      Tek seferde geçtim vallahi. Ne arka koltuklara ne de kemerlere bakmadılar bile. Manisa İzmir deki diğer istasyonlara göre hem çok fazla kurcalamıyorlae hem de daha sakin oluyor. Randevusuz gittim ve hiç beklemeden direk muayeneye aldılar. Bence tüm forum olarak Manisa da muayene yaptırabiliriz

AZ 4191
      R56 - 4191

Yorum Yap

Aslı yigitb tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Tek seferde geçtim vallahi. Ne arka koltuklara ne de kemerlere bakmadılar bile. Manisa İzmir deki diğer istasyonlara göre hem çok fazla kurcalamıyorlae hem de daha sakin oluyor. Randevusuz gittim ve hiç beklemeden direk muayeneye aldılar. Bence tüm forum olarak Manisa da muayene yaptırabiliriz

AZ 4191
        Super! O zaman muayene zamanimiz geldiginde Tuvturk Manisa etkinligi duzenleyelim walla cok iyi, senin adina sevindim Yigit!

34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!

Yorum Yap

Haraççı istasyonuna gittim ve randevu olmasina rağmen 2.5 saat sürdü -.- Sali ve Carşamba saat 14 gibiydim Ayrica ilk defada geçemedim. Öndeki alt farın ampulü yanmıştı. Git gel boşu boşuna epey zamanimi aldi. Orasini tavsiye etmem.
          Some men just want to watch the world burn

Yorum Yap

Bu yaka avm.. Seytan ayrintida gizli hahahahaha sebebi ziyaretimiz belli gulucuk gulucuk gulucuk

Io
            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Bu yaka avm.. Seytan ayrintida gizli hahahahaha sebebi ziyaretimiz belli gulucuk gulucuk gulucuk

Io
              Bahcıvanlık kursu mu sebep
              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Bahcıvanlık kursu mu sebep
                Cicekleri yolup yolup anamgile goturdum
                sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Kurşunlu güzeldir..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                  16CPR31 R53 Electric Blue

Yorum Yap

Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Kurşunlu güzeldir..

Adam romantik beyler!

Yorum Yap

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Adam romantik beyler!

Malum anneler günü

16CPR31 R53 Electric Blue

Yorum Yap

Malatya Büyükşehir Su Arıtma Tesisi...

AZ 4191
                        R56 - 4191

Yorum Yap

Aslı yigitb tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Malatya Büyükşehir Su Aritma tesisi

AZ 4191
                          Ooooo dose dose bitmez! :-)

Yorum Yap

Gece uyuymadan işe gelmiş olmanın verdigi dayanılmaz hafiflik. Gün cabuk bitse diye saatin gözüne bakıyorum :
                            LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

NNB 92 plakali araci incelemek icin istanbul trafigine girmis bulunmaktayim😃

[FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Gece uyuymadan işe gelmiş olmanın verdigi dayanılmaz hafiflik. Gün cabuk bitse diye saatin gözüne bakıyorum :
                                Adminim bende seni arayıp bu gece çıkalım dicektim.Madem öyle yarın gece çıkalım o zmn sana uyarsa. Hem biraz kafamızı da dağıtırız stres atarı.
                                sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X