Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bugün nerdeyiz ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

The North Shield

34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!

Yorum Yap

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster

34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
      Bizde calisip duralim, butun MINI'ler toplanmis..... Ohhhjh!

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Bizde calisip duralim, butun MINI'ler toplanmis..... Ohhhjh!
        Biz agustos bocegiyiz sende karinca wishcim. Sen uzuuun uzun tatiller yaparken ickilerini yudumlarken bizde ic geciricez sana bakip

Yorum Yap

Tuplu ve Ofkeli!! LPG sana cok yakisiyo wish, az yakarsin hemde boyle

[

Yorum Yap

Buyuk 95, kucuk 97! Extra power, extra life..... (in case)

Wishman(dedektif gaget)

Yorum Yap

Sureyya plaji w/ mr violen & basardumlu

#tambirkeyifinsaniyiz

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Bugun sabah esselatinda kalktik. Gittik Mei'in vizesini hallettik. (Turk olup Turk Konsolosluguna gidince havan bi farkli oluyo...)
                Sonra gazi kesmeden gittim geri donus biletimi bile aldim 24 Agustos'a ( Bu bana direkten donme hissi verdi...)

Yarin da benim onumuzdeki Cin vizesi icin evrak toparlamaya baslicam yavas yavas... Bitmez bu cile.. (Keske Mei de Turkiye'de beni elinden tutup konsolosluguna goturse 'bu benim adam' dese de isler burdaki gibi cabuk yuruse...)

Wish

Yorum Yap

Bu haftasonu çeşme yada önümüzdeki haftadan itibaren bodrumda olucak kimse var mı? Yoksa tek seferi benmiyim

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  sigpic

ANIL AYDIN

34ANL09
                  34ANL60

Yorum Yap

hoş bulduk NDG bu arada yeni işin hayırlı olsun diyesim var ama sen baya bir kıdemli oldun sanırım =O)

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      hoş bulduk NDG bu arada yeni işin hayırlı olsun diyesim var ama sen baya bir kıdemli oldun sanırım =O)
                      Yok yav yeniyiz daha
                      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

huşbulduk gökhan ağabeyim&adminim vallahi çok zaman geçti, buaralardan da uzak kaldık, neyse artık yeni yapılacak bir toplantı etkinliğine katılırız, buluşuruz, kaynaşırız

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Yok yav yeniyiz daha
                          eyi o zaman tanrı seni korusun :P

Yorum Yap

Shemsy bana ozel mesaj at!

Wishtelefonunuistiyorman

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              biraderim inmişsin sanırım ben gibi karaya adapte olmaya çalışıyorsun
                              kusura bakma abi unutmuşum sana cvp vermeyi telaştan bu mesleğe lanet gitsin nereye adapte olmaya çalıştığmız belli değil bu sefer yaz olduğu içün tatili biraz uzun tutucam nasıl olsa yine gidicez

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              sigpic

ANIL AYDIN

34ANL09
                              34ANL60

Yorum Yap

34 FM 978 "KUBİ"
                                34 NL 2551 "KUBİ"

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X