Bahçeşehir veya Yeşilköydeki Maranta Gusto var Gene Yeşilköy'de Hubble Bubble ve Balkon diye bir mekan var. Maçka'da On Numara diye bir mekan var alkolde var burda ayrıca, Taksimde Baba Oğul var araplar takılır buraya genelde Tophane'de Ali Baba VİP var ancak buralar lüks mekanlar arkadaşlar müzik sesinden konuştuğunuzu duyamıyorsunuz. Nargile içmeninde bir rajonu vardır. Sedir tarzında koltuk olması lazım, otantik bir ortam olması lazım ve herşeyden önce nargile tütününün iyi olması lazım. Devamlı içen arkadaşlar tütünden anlar ve nargile tütünü kötüyse zevk almazlar ama arada bir içenler zaten fazla içemediği için onlara kötü tütün bile bilmediklerinden dolayı normal birşey gibi gelir
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
-
Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKafes nargile kafe var bide ordasigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKuruçeşme'de de vardı güzel nargile yapan bir yer güneycan bahsetmişti bir ara :screwy: Kalamış Kahvede de çok güzel nargile var. Güzel olur bence bir akşam nargile sefası hem uzun görüşmüş oluruz nargile Keyfi uzun gider
Gökhan Admin bunu konuyu sen aç istersen yapılması istenen organizasyonlar bölümüne şimdiden kadro tarih ufak ufak belli olsun derim ben havalarda tam ısınmadan iyi gider
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOk konuyu açalım ama bence önce 19 mayısı geçelim atlatalım sonraki ilk fırsatımızda yine yeri günü ve saati uyacak şekilde ayarlarız buluşmayı dediğin gibi nargileli sohbet uzuuuunn sürer keyifli olur.
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynen abi zaten ancak toparlanır bir yerde karar kılarız. Yani son günlere kalınca yer ters geliyor insanların işi oluyor vs katılım olamıyor. Önceden belli olunca katılıma da etkisi olur. Haziran'ın ilk hafta sonu iyidir
Yorum Yap
-
bana heryer uyar lüks yerde olur otantik yerde, ancak ben kendi fikrimi söyledim yanlışsam söyleyin lütfen nargile otantik ortamda içilmelidir diye düşünüyorum. Sohbet edilebilecek, sakin, huzur veren bir ortam, nargilesi güzel ve herşeyden önemlisi merkezi bir yer karşıdan gelen arkadaşlar içinde kolaylık olur çemberlitaş ayrıca çok özel menengiç kahveside var.
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAz daha beklerseniz bende gelirim hatta. :-)
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKerem bugün nerede acep???
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAfyonda ekmek kadayıfı yiyodur
P.S: Simdi tabi sen sole cevap yazarsin 'Tabii once bir sahanda Afyon sucuklu yumurta yedikten sonra sira kadayifta... ' yazarsin.
Ozledimkaymakliekmekkadayifiniozledimman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOff ya Gohhan, bu saatte, bu kadar terki diyarda 'kaymakli ekmek kadayifi' lafi solenir mi? Reva mi simdi bu? Dusman bile yapmaz senin bu yaptigini?
P.S: Simdi tabi sen sole cevap yazarsin 'Tabii once bir sahanda Afyon sucuklu yumurta yedikten sonra sira kadayifta... ' yazarsin.
Ozledimkaymakliekmekkadayifiniozledimman
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAfyonda ekmek kadayıfı yiyodur
Yorum Yap
-
-
tooncay
Yorum Yap