Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bugün nerdeyiz ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Bahçeşehir veya Yeşilköydeki Maranta Gusto var Gene Yeşilköy'de Hubble Bubble ve Balkon diye bir mekan var. Maçka'da On Numara diye bir mekan var alkolde var burda ayrıca, Taksimde Baba Oğul var araplar takılır buraya genelde Tophane'de Ali Baba VİP var ancak buralar lüks mekanlar arkadaşlar müzik sesinden konuştuğunuzu duyamıyorsunuz. Nargile içmeninde bir rajonu vardır. Sedir tarzında koltuk olması lazım, otantik bir ortam olması lazım ve herşeyden önce nargile tütününün iyi olması lazım. Devamlı içen arkadaşlar tütünden anlar ve nargile tütünü kötüyse zevk almazlar ama arada bir içenler zaten fazla içemediği için onlara kötü tütün bile bilmediklerinden dolayı normal birşey gibi gelir

Yorum Yap

Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Kafes nargile kafe var bide orda
      kafes'de coh guzel
      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Kuruçeşme'de de vardı güzel nargile yapan bir yer güneycan bahsetmişti bir ara :screwy: Kalamış Kahvede de çok güzel nargile var. Güzel olur bence bir akşam nargile sefası hem uzun görüşmüş oluruz nargile Keyfi uzun gider

Gökhan Admin bunu konuyu sen aç istersen yapılması istenen organizasyonlar bölümüne şimdiden kadro tarih ufak ufak belli olsun derim ben havalarda tam ısınmadan iyi gider
        Ok konuyu açalım ama bence önce 19 mayısı geçelim atlatalım sonraki ilk fırsatımızda yine yeri günü ve saati uyacak şekilde ayarlarız buluşmayı dediğin gibi nargileli sohbet uzuuuunn sürer keyifli olur.
        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Ok konuyu açalım ama bence önce 19 mayısı geçelim atlatalım sonraki ilk fırsatımızda yine yeri günü ve saati uyacak şekilde ayarlarız buluşmayı dediğin gibi nargileli sohbet uzuuuunn sürer keyifli olur.
          Aynen abi zaten ancak toparlanır bir yerde karar kılarız. Yani son günlere kalınca yer ters geliyor insanların işi oluyor vs katılım olamıyor. Önceden belli olunca katılıma da etkisi olur. Haziran'ın ilk hafta sonu iyidir

Yorum Yap

Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Aynen abi zaten ancak toparlanır bir yerde karar kılarız. Yani son günlere kalınca yer ters geliyor insanların işi oluyor vs katılım olamıyor. Önceden belli olunca katılıma da etkisi olur. Haziran'ın ilk hafta sonu iyidir
            Az daha beklerseniz bende gelirim hatta. :-)

Yorum Yap

bana heryer uyar lüks yerde olur otantik yerde, ancak ben kendi fikrimi söyledim yanlışsam söyleyin lütfen nargile otantik ortamda içilmelidir diye düşünüyorum. Sohbet edilebilecek, sakin, huzur veren bir ortam, nargilesi güzel ve herşeyden önemlisi merkezi bir yer karşıdan gelen arkadaşlar içinde kolaylık olur çemberlitaş ayrıca çok özel menengiç kahveside var.

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Az daha beklerseniz bende gelirim hatta. :-)
                Beklemeyiz ama sen gelince bahanemiz hazır olur muradım geldi org.u
                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Kerem bugün nerede acep???

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Kerem bugün nerede acep???
                    Afyonda ekmek kadayıfı yiyodur
                    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Off ya Gohhan, bu saatte, bu kadar terki diyarda 'kaymakli ekmek kadayifi' lafi solenir mi? Reva mi simdi bu? Dusman bile yapmaz senin bu yaptigini?

P.S: Simdi tabi sen sole cevap yazarsin 'Tabii once bir sahanda Afyon sucuklu yumurta yedikten sonra sira kadayifta... ' yazarsin.

Ozledimkaymakliekmekkadayifiniozledimman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Off ya Gohhan, bu saatte, bu kadar terki diyarda 'kaymakli ekmek kadayifi' lafi solenir mi? Reva mi simdi bu? Dusman bile yapmaz senin bu yaptigini?

P.S: Simdi tabi sen sole cevap yazarsin 'Tabii once bir sahanda Afyon sucuklu yumurta yedikten sonra sira kadayifta... ' yazarsin.

Ozledimkaymakliekmekkadayifiniozledimman
                        Muradım çok özendirici olmasın diye senin yazdıklarını bende yazdım ama silip yukardaki şekilde düzelttim sonra neyse dayan az kaldı
                        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

adam istanbula varmak üzere napceeee uçuyoooorrr araba mübarek boşuna........ dememişler

Yorum Yap

olivium avm'de İron Man 3 'ü bidaha izlicem

Yorum Yap

Gokhan Admin

SAUNADA.......

P.S: Seviyorum utandirmayi.....

Wish

Yorum Yap

Tuzla - Autodrom

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X