Kanaldan birazdan çıkıp Kumburgaz yolları Minimi 1 hafta garaja çektim servisle gidip gelicem Akşamda arkadaşla Kumburgaz Seyranda oluruz
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bugün nerdeyiz ?
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
2 gündür uyumamıştım, dün geceye kadar zombi gibi geziyodum, yolda görenler uyuşturucu bağımlısı falan gibi bakıyolardı, dünde çok korkunç film gibi bir gece yaşadım arkadaşlarla, bugünde akşam üstü 17.30 da uyandım ve dışarı hiç çıkmadım hala evdeyim
Yorum Yap
-
Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUjube ile ortakoy de nargile keyfi
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSabah sabah maslak sanayideydim şimdi döndüm daha giovanniyi ziyarete gittim ordan lord sarvenin parçalarını aldım hazır oraya gitmişken
Yorum Yap
-
Aslı phdserkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDikili'nin neresindensiniz? Bizimkilerin Bademli'de yazlığı var...
Bademli'nin icinde mi?
via Tapatalk 4
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Cok sexy bir cekimden sonra dinlenmece evde. Yarin ne yazik ki yine sanayideyim. Isik yakiyoruz hala
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok sexy bir cekimden sonra dinlenmece evde. Yarin ne yazik ki yine sanayideyim. Isik yakiyoruz hala
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir hafta daha erteletemedin mi su cekimleri?
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok sexy bir cekimden sonra dinlenmece evde. Yarin ne yazik ki yine sanayideyim. Isik yakiyoruz halasigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap