Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
2 gündür uyumamıştım, dün geceye kadar zombi gibi geziyodum, yolda görenler uyuşturucu bağımlısı falan gibi bakıyolardı, dünde çok korkunç film gibi bir gece yaşadım arkadaşlarla, bugünde akşam üstü 17.30 da uyandım ve dışarı hiç çıkmadım hala evdeyim
guzel bi sabah kosusu ardindan pasa solugu denizde aldi.. sonra yikamacida pasayi tazyikli su ve kopek sampuani ile bulusturdum.. pet kuaforune 35tl bayilmaktansa bu yontem daha guzel oldu..
Sabah sabah maslak sanayideydim şimdi döndüm daha giovanniyi ziyarete gittim ordan lord sarvenin parçalarını aldım hazır oraya gitmişken
bende yeni kendime geldim adminim Armani Gio'nun sahibi ne zaman İstanbul'a gelecek ? nargile tütününde kokusunu arıyoruz abi bizim parçalarda geç oldu temiz oldu ama arabasız kaldım yarın sabaha götürüyimde bakiim bi yapmışmı bişeyler yoksa hiçbişey yapmamışmı
kucukyali sahile inmek uzereyken bi villanin otopark acikti kafami bi cevirdim (algida secicilik iste) r53 gp tavan numarasi 385 miydi neydi ilk gunki kadar temiz gozaliciydi.. neyse sosyal it ile kucukyali sahil hava mis!
Yorum Yap