Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Bugün nerdeyiz ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Kanaldan birazdan çıkıp Kumburgaz yolları Minimi 1 hafta garaja çektim servisle gidip gelicem Akşamda arkadaşla Kumburgaz Seyranda oluruz

Yorum Yap

2 gündür uyumamıştım, dün geceye kadar zombi gibi geziyodum, yolda görenler uyuşturucu bağımlısı falan gibi bakıyolardı, dünde çok korkunç film gibi bir gece yaşadım arkadaşlarla, bugünde akşam üstü 17.30 da uyandım ve dışarı hiç çıkmadım hala evdeyim

Yorum Yap

Ujube ile ortakoy de nargile keyfi

Yorum Yap

Sabah sabah maslak sanayideydim şimdi döndüm daha giovanniyi ziyarete gittim ordan lord sarvenin parçalarını aldım hazır oraya gitmişken
          IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

guzel bi sabah kosusu ardindan pasa solugu denizde aldi.. sonra yikamacida pasayi tazyikli su ve kopek sampuani ile bulusturdum.. pet kuaforune 35tl bayilmaktansa bu yontem daha guzel oldu..
            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Ujube ile ortakoy de nargile keyfi
              hacı seninle bi nargile içemedik yahu bak nargile sever insanlarda az forumda birbirimize destek olmalıyız bir sen bir ben birde bayram reis var

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Sabah sabah maslak sanayideydim şimdi döndüm daha giovanniyi ziyarete gittim ordan lord sarvenin parçalarını aldım hazır oraya gitmişken
                bende yeni kendime geldim adminim Armani Gio'nun sahibi ne zaman İstanbul'a gelecek ? nargile tütününde kokusunu arıyoruz abi bizim parçalarda geç oldu temiz oldu ama arabasız kaldım yarın sabaha götürüyimde bakiim bi yapmışmı bişeyler yoksa hiçbişey yapmamışmı

Yorum Yap

Şuan İzmit, sonra Kavacık. 18:30 sonrası boş

Yorum Yap

Aslı phdserkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Dikili'nin neresindensiniz? Bizimkilerin Bademli'de yazlığı var...
                    Dikili merkez. Plajin basladigi noktada diyelim.
                    Bademli'nin icinde mi?

via Tapatalk 4
                    www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Pinarbasi Ülkü Yarış Pisti..

via Tapatalk 4
                      Eklenen Dosyalar
                      www.haktankeskin.com

Yorum Yap

kucukyali sahile inmek uzereyken bi villanin otopark acikti kafami bi cevirdim (algida secicilik iste) r53 gp tavan numarasi 385 miydi neydi ilk gunki kadar temiz gozaliciydi.. neyse sosyal it ile kucukyali sahil hava mis!
                        sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Cok sexy bir cekimden sonra dinlenmece evde. Yarin ne yazik ki yine sanayideyim. Isik yakiyoruz hala

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Cok sexy bir cekimden sonra dinlenmece evde. Yarin ne yazik ki yine sanayideyim. Isik yakiyoruz hala
                            Bir hafta daha erteletemedin mi su cekimleri?

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Bir hafta daha erteletemedin mi su cekimleri?
                              haftaya baska cekim yaparız ayıp ediyorsun

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                duydum ki modellige baslamissin hayirli ugurlu olsun :P eheueheuheueheueh
                                sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X