Aslı Mini81 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Aralik 2013
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Berna
Aslı Mini81 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiz yeni aldık aracımı ve üzerinde orjinal patlamayan lastiği mevcut yinede lastik değiştirmem gerekecek mi ?
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı Mini81 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnlıyorum bilgi için teÅekkürler Alienlove ,Åuan yakalanana kadar deÄiÅtirmem çünkü aÅırı karda dıÅarı çıkmam í*½í¸ ama dediÄiniz gibi 50000 de deÄiÅtirmeyi deÄerlendireceÄim teÅekkürler Berna hanım í*½í¸
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSizin yazdiklarinizi ben su an sadece karisik karakterler olarak gorebiliyorjm. Ben de mi bir problem var acaba? Diger arkadaslar normal okuyaboliyor mu?
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSizin yazdiklarinizi ben su an sadece karisik karakterler olarak gorebiliyorjm. Ben de mi bir problem var acaba? Diger arkadaslar normal okuyaboliyor mu?
34NSC46
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSizin yazdiklarinizi ben su an sadece karisik karakterler olarak gorebiliyorjm. Ben de mi bir problem var acaba? Diger arkadaslar normal okuyaboliyor mu?Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPC'den okuyorum su an bir problem gorunmuyor, senin alintin icindeykense mesaj bozulmus gorunuyor Problem senden kaynakli sanirim
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTelefon dili ve klavyesi ingilizce galiba Ozanin alintiladigi mesajda Turkce harfler oldugu icin farkli cikmis onda bence..
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
4eva
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet ingilizce ama simdiye kadar yasamamistim bu problemi. Enteresann
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet ingilizce ama simdiye kadar yasamamistim bu problemi. EnteresannLove all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen de karışık görüyorum bazı mesajları Ozan. Üzülme sıkıntı bi tek sende diil yani iPhone larda olabilir mesela sıkıntı
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBuralardayım hacım Ayvalık cunda Bursa gidip geliosum.
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi nerelerdesin ses soluk kesildi
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBi wishman bi bu adam zaten mantar gibi bir varlar bir yoklar. Bak wishman yine sosyal medya tatili verdi.Love all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
Yorum Yap