Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Dun Ankara'ya gittim, Cankurtaran-Camlidere civarlari yolda kalanlar, patlayanlar vs girlaydi, hatta biri canli canli karsi seritten geldi bariyerde kaldi benim uzerime gelirken
Bugun donuste yolun bi 15 dk'lik kisminda Bolu civarlari kar yagisindan onumu gormeden geldim falan, Istanbul'a geldim resmen sicak geldi Kar yagsa da eglensek
Dun Ankara'ya gittim, Cankurtaran-Camlidere civarlari yolda kalanlar, patlayanlar vs girlaydi, hatta biri canli canli karsi seritten geldi bariyerde kaldi benim uzerime gelirken
Bugun donuste yolun bi 15 dk'lik kisminda Bolu civarlari kar yagisindan onumu gormeden geldim falan, Istanbul'a geldim resmen sicak geldi Kar yagsa da eglensek
E30 cularla bulusmusun diyolar olm
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap