Konu kilit
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Aralik 2013
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Sıkıntılı.
Komadaymış yoğun bakımda, hayati tehlike var. Ayrıca sanırım 3 Ocak doğum günü
İnşallah biter şu yıl artık kazasız belasız..
Bir yorum yaz:
-
Herkese keyifli haftalar.. Şaka maka 2013unn son gunlerindeyik..
Kotu bir haber okudum
http://www.ucankus.com/detay/115398/...eye-kaldirildi
Bir yorum yaz:
-
Pazar sabahi bu saatte uyanilir mi beaa off herkese gunaydin keyifli pazarlar
Bir yorum yaz:
-
Baskan ben eskisehirdeyim kar atistiriyo ince ince ama bir kuru soguk var akillara zarar yarin istanbulda t-shirtle gezerim yaniAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHarbiden nedir bu gece boyle, ben de telefonla konusurken elim dondu resmen. kapattım konusmadım
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiHarbiden nedir bu gece boyle, ben de telefonla konusurken elim dondu resmen. kapattım konusmadımAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBoyle bi soguk olamaz arkadas 10 metreyi ilerleyemedim icim titredi
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
Boyle bi soguk olamaz arkadas 10 metreyi ilerleyemedim icim titredi
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiTamam kanka, yorma kendini cokAslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIş güç kosturuyoruz Ozan, buralardayım ama inan tempo düzen çok değişti bende son zamanlarda
görüşelim en yakın zamanda 
Bir yorum yaz:
-
Iş güç kosturuyoruz Ozan, buralardayım ama inan tempo düzen çok değişti bende son zamanlardaAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCan sen nerelerdesin esas haci?
görüşelim en yakın zamanda
Bir yorum yaz:
-
Ilk defa aynı anda 2 video aldın herhalde heyecanlarıma sakin ol
Bir yorum yaz:
-
Wıshman ve swiss hotellier birisi hindistandan birisi ayvalıktamıdır nedir oradan nasıl becerdilerse artık planlanmadan aynı anda whatsapp tan video gönderdiler teşekkür ediyorum
3310 almaya karar verdim
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCumartesiye denk getirde seni ozledigin mekanina goturelim hauahahahaha

Hoppss nereye gitti bu yine habersiz
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBilader bi rahat dur sende durduğun yerdeAslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaw ii ki gittik yanlişlıkla ha . Ama ne var eğlendik sonuçta
Bir yorum yaz:
-
Ahahahahahahahahaha hic inandirici degilsinAslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaw ii ki gittik yanlişlıkla ha . Ama ne var eğlendik sonuçta

Bir yorum yaz:
-
Yaw ii ki gittik yanlişlıkla ha . Ama ne var eğlendik sonuçta
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: