Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
F56 Teknik Detaylar
Çöküş
X
-
Aslı phdserkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu konu biraz yılan hikayesine döndü aslında. (Emisyona göre vergilendirmeyi kastediyorsunuz sanırım.)
Kesin bir bilgi var mı yeni MTV sistemi konusunda?
Bir yorum yaz:
-
Bu konu biraz yılan hikayesine döndü aslında. (Emisyona göre vergilendirmeyi kastediyorsunuz sanırım.)
Kesin bir bilgi var mı yeni MTV sistemi konusunda?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiben eskisine göre daha agresif bi yapıda olduğunu düşünüyodum zaten
Ozan'ın eklediği fotoğraflar da hiç fena değil..En son düzenleyen Evrim Ergin; 06-12-13, 14:57.
Bir yorum yaz:
-
Valla ben alışmaya başladım bileGüzel oyuncak olmuş. Gideri sağlam zaten illa sevilir
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiYaw bana hala çok çirkin görünüyor nedense, yok aga gözüm alışamadığından falan değil bildiğin çirkin
Dünyanın F56 videosunu izledim, beni cezbeden sadece elektronik oyuncaklar o kadar. Motor sesi bile olmamış yani...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster2 fast 2 furious)
HK @ Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHer turlu gideri var bunun ahbap!alacak olsam bu rengi alirdi ben
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..gideri cidden olucak gibi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCornflakes kutusundan cikmis gibi.. (bu cümleyi hatirlayanlar parmak kaldirsin..)
HK @ Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCornflakes kutusundan cikmis gibi.. (bu cümleyi hatirlayanlar parmak kaldirsin..)
HK @ Tapatalkalacak olsam bu rengi alirdi ben
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Bir yorum yaz:
-
Cornflakes kutusundan cikmis gibi.. (bu cümleyi hatirlayanlar parmak kaldirsin..)
HK @ Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBu renk kurtario bitek bu kasayi
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBenim yeni seriye bakıs acımı degistiren fotograflar oldu bunlar, bakalım siz ne dusuneceksiniz.
1467216_536118746475456_57721868_n.jpg
1374754_535746156512715_1836990389_n.jpg
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKesinlikle katılıyorum o paraya ferrari ile kalkacak baska bir araba yok ayrıca a45 4 ceker
Bir yorum yaz:
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterA45 Amg başka birşey180 binlik fiyatı Türkiye'de çok olsa da bu aracı yurtdışında kullanıp tek kelime kötü laf edeni okumadım. Hali hazırda seri üretimde olan en güçlü 2 litrelik motoru kullanıyor zaten. Ama Mini'nin muadili kesinlikle değil bence, ama Mini F56 JCW'nin fiyatı 120-130 Bin bandında olur, A45 vergilendirme sonrası 150-160 bin civarına gelirse bence millet direk A45'e sarar.. Yani 2 litreye ve emisyona bulaştıktan sonra AMG neden olmasın?
bakalim mininin yuz görümlüğü ne olcak
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: