Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

F56 Teknik Detaylar

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    O zaman hadi A45ClubTR'yi kurmaya

EK bilgi: Sevgili aracımızın fiyatı an itibarı ile 222.600 TL'dir Bu haliyle bir Mini F56 JCW değil bencede
    En son düzenleyen brnx2; 02-12-13, 14:50.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yanlış anlaşılmasın ancak A45'in şuanda bu segmentte bence rakibi yok !
    Kesinlikle katılıyorum o paraya ferrari ile kalkacak baska bir araba yok ayrıca a45 4 ceker

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Yanlış anlaşılmasın ancak A45'in şuanda bu segmentte bence rakibi yok !

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    A45 Amg başka birşey 180 binlik fiyatı Türkiye'de çok olsa da bu aracı yurtdışında kullanıp tek kelime kötü laf edeni okumadım. Hali hazırda seri üretimde olan en güçlü 2 litrelik motoru kullanıyor zaten. Ama Mini'nin muadili kesinlikle değil bence, ama Mini F56 JCW'nin fiyatı 120-130 Bin bandında olur, A45 vergilendirme sonrası 150-160 bin civarına gelirse bence millet direk A45'e sarar.. Yani 2 litreye ve emisyona bulaştıktan sonra AMG neden olmasın?

Bir yorum yaz:

• Yeşil R53
    yanıtladı
    A45 amg ye rakip olabilirmi 2.0 motor 350hp ve 180bin gbi bir rakami vardi zamlanmadiysa

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• Tarik
    yanıtladı
    Ayrıca BMW'lerde olduğu gibi Türkiye'ye özel vergisiz fiyat indirimi yapılabilir. 320d'nin vergisiz fiyatı Türkiye'de Almanya'dan daha ucuz, gibi

Nerden baksanız 10 bin TL fark eder, hiç fena değil, he yaparlar mı, çok sanmıyorum çünkü S'in satış adetleri bir 320d kadar asla olamaz

Bir yorum yaz:

• AYDIN
    yanıtladı
    Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Fiyatlar 70k TL den baslayacak. Normal bi cooper alip cam tavan, Jant vs. Gibi opsiyonlar secmeye kalkinca kimbilir fiyat nerelere gider. Avrupa da 25.000 eur veren insan icin bu para bizim 25.000 tl miz gibi. Boyle bir gelir-gider adaletsizligi TR de olmasaydi keske.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yeni vergi sistemini bekleyeceğiz Anıl. Avrupa'dan feyz alırlarsa Minilerde ciddi vergi avantajı olacak.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Fiyatlar 70k TL den baslayacak. Normal bi cooper alip cam tavan, Jant vs. Gibi opsiyonlar secmeye kalkinca kimbilir fiyat nerelere gider. Avrupa da 25.000 eur veren insan icin bu para bizim 25.000 tl miz gibi. Boyle bir gelir-gider adaletsizligi TR de olmasaydi keske.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• AYDIN
    yanıtladı
    Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Acaba bunun 4 cekerini yaparlarmi 2.0awd jcw nasıl olurdu acaba

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Öyle olacakmış zaten Almanya'dan öyle haber ettiler.

Bir yorum yaz:

• fuurkan
    yanıtladı
    Acaba bunun 4 cekerini yaparlarmi 2.0awd jcw nasıl olurdu acaba

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• YigitGp
    yanıtladı
    bu arada borusan dan Ozkan beyden aldigim bilgiler dogrultusunda cooper s i getirmeyeceklermis anca siparis le gelirmis.

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    2.000cc olması beni fiyatı çok olacak gibi geliyor 50bin eur gibi rakamlar verilmez bence.Daha önce yazdığım gibi seside aynı tsi motor sesi gibi olmuş nerde bizim eski patırdamalı ses

Bir yorum yaz:

• YigitGp
    yanıtladı
    r56 s jcw gp lerimizin bu arac cikinca cok degerlencegini dusunuyorum. Bende hic begenmedim ne disini ne icini

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Sanırım arabayı birtek ben hiç beğenmedim, ne farı hoşuma gitti ne de önü. Sadece içerisindeki ekranı ve Start Stop butonunu beğendim. Eğer aynı tasarım çizgisini Countryman'e getirirlerse çok üzülürüm.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X