Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

F56 Teknik Detaylar

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    A45 Amg başka birşey 180 binlik fiyatı Türkiye'de çok olsa da bu aracı yurtdışında kullanıp tek kelime kötü laf edeni okumadım. Hali hazırda seri üretimde olan en güçlü 2 litrelik motoru kullanıyor zaten. Ama Mini'nin muadili kesinlikle değil bence, ama Mini F56 JCW'nin fiyatı 120-130 Bin bandında olur, A45 vergilendirme sonrası 150-160 bin civarına gelirse bence millet direk A45'e sarar.. Yani 2 litreye ve emisyona bulaştıktan sonra AMG neden olmasın?
    Benimde aklimdan gecen ilk dusunce buydu. 220bin iyiymiş bakalim mininin yuz görümlüğü ne olcak

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Kesinlikle katılıyorum o paraya ferrari ile kalkacak baska bir araba yok ayrıca a45 4 ceker
      Golf R 'da fena değil, ama o sadece kalkabiliyor
      1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
      2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
      4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
      5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Benim yeni seriye bakıs acımı degistiren fotograflar oldu bunlar, bakalım siz ne dusuneceksiniz.

1467216_536118746475456_57721868_n.jpg
        1374754_535746156512715_1836990389_n.jpg

Yorum Yap

Bu renk kurtario bitek bu kasayi

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Yorum Yap

Cornflakes kutusundan cikmis gibi.. (bu cümleyi hatirlayanlar parmak kaldirsin..)

HK @ Tapatalk
            www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Cornflakes kutusundan cikmis gibi.. (bu cümleyi hatirlayanlar parmak kaldirsin..)

HK @ Tapatalk
              Her turlu gideri var bunun ahbap! alacak olsam bu rengi alirdi ben

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster

HK @ Tapatalk
                2 fast 2 furious

Yorum Yap

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Her turlu gideri var bunun ahbap! alacak olsam bu rengi alirdi ben

Ben renginden cok bodykitli, kaplamali falan yapinca araba baya tatli birseye donuscek olarak gordum gideri cidden olucak gibi

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    2 fast 2 furious
                    Adamsin OzanBasgan )

HK @ Tapatalk
                    www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Yaw bana hala çok çirkin görünüyor nedense, yok aga gözüm alışamadığından falan değil bildiğin çirkin
                      Dünyanın F56 videosunu izledim, beni cezbeden sadece elektronik oyuncaklar o kadar. Motor sesi bile olmamış yani...

Yorum Yap

Valla ben alışmaya başladım bile Güzel oyuncak olmuş. Gideri sağlam zaten illa sevilir
                        sigpic

Yorum Yap

ben eskisine göre daha agresif bi yapıda olduğunu düşünüyodum zaten

Ozan'ın eklediği fotoğraflar da hiç fena değil..
                          En son düzenleyen Evrim Ergin; 06-12-13, 14:57.

Yorum Yap

Bu konu biraz yılan hikayesine döndü aslında. (Emisyona göre vergilendirmeyi kastediyorsunuz sanırım.)

Kesin bir bilgi var mı yeni MTV sistemi konusunda?

Yorum Yap

Aslı phdserkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Bu konu biraz yılan hikayesine döndü aslında. (Emisyona göre vergilendirmeyi kastediyorsunuz sanırım.)

Kesin bir bilgi var mı yeni MTV sistemi konusunda?
                              Çalışması yapılıyor. Daha net birşey yok. İptalde olabilir.
                              sigpic

Yorum Yap

eskisine göre 10cm uzun 4cm geniş.. park sorunu olmasın?

En son düzenleyen Evrim Ergin; 08-12-13, 03:02.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X