Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

F56 Teknik Detaylar

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Sanırım arabayı birtek ben hiç beğenmedim, ne farı hoşuma gitti ne de önü. Sadece içerisindeki ekranı ve Start Stop butonunu beğendim. Eğer aynı tasarım çizgisini Countryman'e getirirlerse çok üzülürüm.

Yorum Yap

r56 s jcw gp lerimizin bu arac cikinca cok degerlencegini dusunuyorum. Bende hic begenmedim ne disini ne icini

Yorum Yap

2.000cc olması beni fiyatı çok olacak gibi geliyor 50bin eur gibi rakamlar verilmez bence.Daha önce yazdığım gibi seside aynı tsi motor sesi gibi olmuş nerde bizim eski patırdamalı ses

Yorum Yap

bu arada borusan dan Ozkan beyden aldigim bilgiler dogrultusunda cooper s i getirmeyeceklermis anca siparis le gelirmis.

Yorum Yap

Acaba bunun 4 cekerini yaparlarmi 2.0awd jcw nasıl olurdu acaba

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum Yap

Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Acaba bunun 4 cekerini yaparlarmi 2.0awd jcw nasıl olurdu acaba

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Öyle olacakmış zaten Almanya'dan öyle haber ettiler.
                sigpic

Yorum Yap

Fiyatlar 70k TL den baslayacak. Normal bi cooper alip cam tavan, Jant vs. Gibi opsiyonlar secmeye kalkinca kimbilir fiyat nerelere gider. Avrupa da 25.000 eur veren insan icin bu para bizim 25.000 tl miz gibi. Boyle bir gelir-gider adaletsizligi TR de olmasaydi keske.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum Yap

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Fiyatlar 70k TL den baslayacak. Normal bi cooper alip cam tavan, Jant vs. Gibi opsiyonlar secmeye kalkinca kimbilir fiyat nerelere gider. Avrupa da 25.000 eur veren insan icin bu para bizim 25.000 tl miz gibi. Boyle bir gelir-gider adaletsizligi TR de olmasaydi keske.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Yeni vergi sistemini bekleyeceğiz Anıl. Avrupa'dan feyz alırlarsa Minilerde ciddi vergi avantajı olacak.
                    sigpic

Yorum Yap

Ayrıca BMW'lerde olduğu gibi Türkiye'ye özel vergisiz fiyat indirimi yapılabilir. 320d'nin vergisiz fiyatı Türkiye'de Almanya'dan daha ucuz, gibi

Nerden baksanız 10 bin TL fark eder, hiç fena değil, he yaparlar mı, çok sanmıyorum çünkü S'in satış adetleri bir 320d kadar asla olamaz

Yorum Yap

A45 amg ye rakip olabilirmi 2.0 motor 350hp ve 180bin gbi bir rakami vardi zamlanmadiysa

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum Yap

A45 Amg başka birşey 180 binlik fiyatı Türkiye'de çok olsa da bu aracı yurtdışında kullanıp tek kelime kötü laf edeni okumadım. Hali hazırda seri üretimde olan en güçlü 2 litrelik motoru kullanıyor zaten. Ama Mini'nin muadili kesinlikle değil bence, ama Mini F56 JCW'nin fiyatı 120-130 Bin bandında olur, A45 vergilendirme sonrası 150-160 bin civarına gelirse bence millet direk A45'e sarar.. Yani 2 litreye ve emisyona bulaştıktan sonra AMG neden olmasın?

Yorum Yap

Yanlış anlaşılmasın ancak A45'in şuanda bu segmentte bence rakibi yok !
                            1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                            2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                            4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                            5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Yanlış anlaşılmasın ancak A45'in şuanda bu segmentte bence rakibi yok !
                              Kesinlikle katılıyorum o paraya ferrari ile kalkacak baska bir araba yok ayrıca a45 4 ceker
                              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

O zaman hadi A45ClubTR'yi kurmaya

EK bilgi: Sevgili aracımızın fiyatı an itibarı ile 222.600 TL'dir Bu haliyle bir Mini F56 JCW değil bencede
                                En son düzenleyen brnx2; 02-12-13, 14:50.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X