Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
F56 Teknik Detaylar
Çöküş
X
-
brnx2
Sanırım arabayı birtek ben hiç beğenmedim, ne farı hoşuma gitti ne de önü. Sadece içerisindeki ekranı ve Start Stop butonunu beğendim. Eğer aynı tasarım çizgisini Countryman'e getirirlerse çok üzülürüm.
Yorum Yap
-
Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAcaba bunun 4 cekerini yaparlarmi 2.0awd jcw nasıl olurdu acaba
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
Yorum Yap
-
4eva
Fiyatlar 70k TL den baslayacak. Normal bi cooper alip cam tavan, Jant vs. Gibi opsiyonlar secmeye kalkinca kimbilir fiyat nerelere gider. Avrupa da 25.000 eur veren insan icin bu para bizim 25.000 tl miz gibi. Boyle bir gelir-gider adaletsizligi TR de olmasaydi keske.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFiyatlar 70k TL den baslayacak. Normal bi cooper alip cam tavan, Jant vs. Gibi opsiyonlar secmeye kalkinca kimbilir fiyat nerelere gider. Avrupa da 25.000 eur veren insan icin bu para bizim 25.000 tl miz gibi. Boyle bir gelir-gider adaletsizligi TR de olmasaydi keske.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
Yorum Yap
-
brnx2
A45 Amg başka birşey 180 binlik fiyatı Türkiye'de çok olsa da bu aracı yurtdışında kullanıp tek kelime kötü laf edeni okumadım. Hali hazırda seri üretimde olan en güçlü 2 litrelik motoru kullanıyor zaten. Ama Mini'nin muadili kesinlikle değil bence, ama Mini F56 JCW'nin fiyatı 120-130 Bin bandında olur, A45 vergilendirme sonrası 150-160 bin civarına gelirse bence millet direk A45'e sarar.. Yani 2 litreye ve emisyona bulaştıktan sonra AMG neden olmasın?
Yorum Yap
-
Yanlış anlaşılmasın ancak A45'in şuanda bu segmentte bence rakibi yok !1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYanlış anlaşılmasın ancak A45'in şuanda bu segmentte bence rakibi yok !
Yorum Yap
Yorum Yap