Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini club turkiye riders
Çöküş
X
-
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı göster2012 Runner 200 kullanıyordum fakat Andic in baskıları sonucu sattım ve 2013 vespayla yola devam
bulusalım bir ara hakikaten
Yorum Yap
-
Aslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı göster2012 kawasaki zx 10 kullanıyorum,arabadan iyi motor kullanırım
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAman tekerine taş degmesin.
Yorum Yap
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göster2006 model vespa lx150 mvar gayet memnunum az yakiyo
Yorum Yap
-
brnx2
Valla ne zamandır Vespa GTS ister dururum, şimdi kardeşim motor hikayesine niyetli. Vespa diyor bakalım bende aralarda gezer dolaşırım.
Hatta farkını versem Turuncu Vespa GTS alır mı acep
Özgür bu arada maaşallah diyelim
Yorum Yap
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla ne zamandır Vespa GTS ister dururum, şimdi kardeşim motor hikayesine niyetli. Vespa diyor bakalım bende aralarda gezer dolaşırım.
Hatta farkını versem Turuncu Vespa GTS alır mı acep
Özgür bu arada maaşallah diyelim
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖzgür abi deli oğlana maşallah diyelim motorununda tekerine taş değmesin
Saçma sapan harcamalardan bu yazki vespa niyetimi yine önümüzdeki bahara ertelemek zorunda kaldım ama bu kış bir aksilik olmazsa alıyorum bendeMini cooper s cabrio r57 pepper white 09
Yorum Yap
-
Aslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterRunnerdan sonra vespa çok yanlış hareket
Yorum Yap
-
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKullanim tarzi olarak siniflari ayni ama tarzlari apayri bunun farkindayim. Biraz binici portfoyu bu karari almami etkiledi diyelim yoksa Runner'imi cok seviyordum.
Yorum Yap
Yorum Yap