Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
1-2 hafta içinde ktm duke 200 almayı planlıyorum.. şehir içinde keyifli ve yeterli olduğuna eminim ama şehir dışı gezilerini kaldıramaz gibi geliyor.. bu yüzden biraz kararsızım..
Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
1-2 hafta içinde ktm duke 200 almayı planlıyorum.. şehir içinde keyifli ve yeterli olduğuna eminim ama şehir dışı gezilerini kaldıramaz gibi geliyor.. bu yüzden biraz kararsızım..
Şu dukeyi test edeceğimiz biyer varmıdır aklım kaldı onda alen abi soktu aklıma ama ben motor aldıktan sonra önerdi. Geçerken görüyorum sesi ve görüntüsü güzel ama genel anlamda nasıl bi test gerekir. Ama kusursuz olduğundan süphem yok. AŞırı uzun bi yol yapmayacaksan duke yeter ama yol uzadıkça canın sıkılır
bildiğim kadarıyla motosiklet konusunda genel olarak test şansı yok, GiS Akademi'de duke 200lerle eğitim verildiğini duydum ama emin değilim, eğer öyleyse belki orda test şansı olabilir..
Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Sehir dısını kaldırmaz ama tek kisi olarak Polonezkoye filan gidilir rahat rahat , vitesliye baslangıc icin iyi bir motor. Ben GT maxiscootercıyım o yüzden vitesliye aklım ermiyor acıkcası o kadar rahatım ki hayatım otomatik oldu
evet evet en iyisi başlangıcı yapalım devamını düşünürüz
zaten ilk etapta polonezköy vs. yakın yerleri gezmek için yetecektir dediğiniz gibi.. sonra turları büyütmeye karar verirsem motoru da büyütürüm napalım :P
cooper da dizel aldık gezcez diye... sonumu iyi görmüyorum hep bi uzun yol var bana 3 vakte kadar
Yorum Yap