Evet bakalım MINI sahibi üyelerimizden aktif olarak Motosiklet sahibi olanlar kimler ve neler kullanıyoruz?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini club turkiye riders
Çöküş
X
-
Hoops bende varım gençler alen abi benden önce davrandın geçen hafta benim aklımdan geçiyordu bu konu ( Acaba anlattımı sana alla alla ) bende iki tekerciyim. Honda var bende cbr ama küçük cc aslında sürat bakımından tatmin etmiyo beni ama iş görmesi açısndan on numara ayrıca yakıtıda oldukça düşük. Mesafe tanımaksızın gidiyoruz heryere .
Yorum Yap
-
Gorkem'le Ismail Andıç bey var1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Yorum Yap
-
tooncay
Koyu bi racingciyim.. Ancak suara motorum yok! Bitane ufak scooter bakiyorm suaralar.. Malum yaz geldi..
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoops bende varım gençler alen abi benden önce davrandın geçen hafta benim aklımdan geçiyordu bu konu ( Acaba anlattımı sana alla alla ) bende iki tekerciyim. Honda var bende cbr ama küçük cc aslında sürat bakımından tatmin etmiyo beni ama iş görmesi açısndan on numara ayrıca yakıtıda oldukça düşük. Mesafe tanımaksızın gidiyoruz heryere .ama yaz geldi hatta MINI Club TURKIYE Motosiklet günü filan da yapabiliriz
Yorum Yap
-
bende ara sıra AYN'nin mobiletle geziyorumsayılır mı hehehe
ama yeteneklerim Sanayi dışına cıkmama izin vermiyor1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende ara sıra AYN'nin mobiletle geziyorumsayılır mı hehehe
ama yeteneklerim Sanayi dışına cıkmama izin vermiyorSayılmaz o ayrı :P
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen bey kim motor kullanmayi sanayide ogrendi??? Adama motor diye binerim
Yorum Yap
Yorum Yap