Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
evet evet en iyisi başlangıcı yapalım devamını düşünürüz
zaten ilk etapta polonezköy vs. yakın yerleri gezmek için yetecektir dediğiniz gibi.. sonra turları büyütmeye karar verirsem motoru da büyütürüm napalım :P
cooper da dizel aldık gezcez diye... sonumu iyi görmüyorum hep bi uzun yol var bana 3 vakte kadar
MINI ile uzun yol dunyanın en zevkli olayı zaten hem acayip ilgi goruyorsunuz İstanbul dısına cıktıgınız zaman hem de doga fotograflarına bu kadar uyumlu bir araba tipi yok sanırım Motosiklete yeni baslayacaksanız eğitim almanızı şiddetle tavsiye ederim.
Valla ne zamandır Vespa GTS ister dururum, şimdi kardeşim motor hikayesine niyetli. Vespa diyor bakalım bende aralarda gezer dolaşırım.
Hatta farkını versem Turuncu Vespa GTS alır mı acep
Valla ne zamandır Vespa GTS ister dururum, şimdi kardeşim motor hikayesine niyetli. Vespa diyor bakalım bende aralarda gezer dolaşırım.
Hatta farkını versem Turuncu Vespa GTS alır mı acep
Özgür bu arada maaşallah diyelim
Turuncu Vespa gelmiyormus artık Baran ama GTS cok guzel bir model bencede.
Kullanim tarzi olarak siniflari ayni ama tarzlari apayri bunun farkindayim. Biraz binici portfoyu bu karari almami etkiledi diyelim yoksa Runner'imi cok seviyordum.
Kullanim tarzi olarak siniflari ayni ama tarzlari apayri bunun farkindayim. Biraz binici portfoyu bu karari almami etkiledi diyelim yoksa Runner'imi cok seviyordum.
vespa da yol tutuş diye birşey yok ..gerçekten hiç sevmedim 150 sinide kullandım 300 de kullandım..yok yanı korkutucu bır motor bunda tek maşa olması etken
Yorum Yap