Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa?? Nisan 2013
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNisan beraberinde çamur getirdi.. Oto yıkamacılar 1 - 0 SürücülerAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞaka gibiydi sabah bir kalktım araba kahverengi olmus işe gitmeden hortum elimde araba suladım
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
Aslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNisan beraberinde çamur getirdi.. Oto yıkamacılar 1 - 0 Sürücüler
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAREN, kaan evine interneti 6 ayda baglatti. F kasalara geceriz, kaan o fotograflari cekemez
Kaan'a laf ettirtmem ben fotograf yolllaa bakem dedim aninda yolladi.. guzel bi fotograf cekimi yapmadanda buraya koymamasini ben soyledim. Gergin MINIsi gercekten kaliteli bi cekimi hakediyorSu vize haftasini bi atlatsin bi iki eksigi var onlarida halledince bomba etkisi yaratacak forumda
Bir yorum yaz:
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösteran ve an yanındaydık haha
sayende komple degistirdik.
IZM-5655-TCHB
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAREN, kaan evine interneti 6 ayda baglatti. F kasalara geceriz, kaan o fotograflari cekemezhaftasonu hdr fotolari gorursunuz sitede
IZM-5655-TCHB
Bir yorum yaz:
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi vakit olsa cekecegim ama malesef vakit bulamiyorum yadun yikattim suan tertemiz vaziyette duruyor
belki bugun birkac foto cekerim.
IZM-5655-TCHB
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstertabi 2poddan 5'er hp arttiufak tefekde olsa bişiler almak zevkliymiş dalamadık daha derinlere ama
Bir yorum yaz:
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösteran ve an yanındaydık haha
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİki tane alta pod aldım güç kazanmışmıyımdırhahah
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben gordumkine cok havali olmus cok gergin
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2an ve an yanındaydık haha
Bir yorum yaz:
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaan şu arabanın resimlerini çek ama ütü 3310 ve türevleri ile değil adam akıllı bir şeyle çek
Bir yorum yaz:
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaan şu arabanın resimlerini çek ama ütü 3310 ve türevleri ile değil adam akıllı bir şeyle çekdun yikattim suan tertemiz vaziyette duruyor
belki bugun birkac foto cekerim.
IZM-5655-TCHB
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: