Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa?? Nisan 2013
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Misafir cevap verdiHerkese günaydııın
-
Misafir cevap verdiBu sefer olmadi ilginctir kiAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSilivri bu sefer camur atip leke birakmadi yani
Bir yorum yaz:
-
Geliyomusun istanbula haber ver bakalımAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeliyim ben yaa
Sent from Beko Su Sebili..
Bir yorum yaz:
-
Silivri bu sefer camur atip leke birakmadi yaniAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSilivri ye gidip gelirken sağanak yağmur bütün çamuru aldı gitti
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiSilivri ye gidip gelirken sağanak yağmur bütün çamuru aldı gitti
Bir yorum yaz:
-
Abi hayirlisi olsun. Diger haberleride bekliyorumAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösteranlaştık dün sende tanıyorsun
hayırlısı artık. şuanda formalite icabı nette tutuyorum.
IZM-5655-TCHB
Bir yorum yaz:
-
Hayırlısı olsun bakalım kekutumAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösteranlaştık dün sende tanıyorsun
Bir yorum yaz:
-
Geliyim ben yaa
Sent from Beko Su Sebili..Eklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Hayirlisi olsun gerginlige ara vermis arkadasim
Sent from Beko Su Sebili..
Bir yorum yaz:
-
anlaştık dün sende tanıyorsunAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSatıldı mı ????
Bir yorum yaz:
-
Satıldı mı ????Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterartık yeni sahibi yıkatsın
Bir yorum yaz:
-
artık yeni sahibi yıkatsınAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKekuticimde dun yikatti bugun les olmustur eheueheu
Bir yorum yaz:
-
Bilader sen nasıl insansın ? O saatte benim bi gözüm kapal diğeri yarım görüyor. Araba şirketin yolunu bilmese sürecek takaatim yokAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞaka gibiydi sabah bir kalktım araba kahverengi olmus işe gitmeden hortum elimde araba suladım
Sen araba yıkadın
Bir yorum yaz:
-
vaaah vaaahh..Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]977[/ATTACH] daha pazar yikatmistim.
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: