Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa?? Nisan 2013
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Misafir cevap verdiHerkese günaydııın
-
Misafir cevap verdiAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSilivri bu sefer camur atip leke birakmadi yani
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeliyim ben yaa
Sent from Beko Su Sebili..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSilivri ye gidip gelirken sağanak yağmur bütün çamuru aldı gitti
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiSilivri ye gidip gelirken sağanak yağmur bütün çamuru aldı gitti
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösteranlaştık dün sende tanıyorsunhayırlısı artık. şuanda formalite icabı nette tutuyorum.
IZM-5655-TCHB
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösteranlaştık dün sende tanıyorsunhayırlısı artık. şuanda formalite icabı nette tutuyorum.
Bir yorum yaz:
-
Geliyim ben yaa
Sent from Beko Su Sebili..Eklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Hayirlisi olsun gerginlige ara vermis arkadasim
Sent from Beko Su Sebili..
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSatıldı mı ????hayırlısı artık. şuanda formalite icabı nette tutuyorum.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterartık yeni sahibi yıkatsın
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKekuticimde dun yikatti bugun les olmustur eheueheu
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞaka gibiydi sabah bir kalktım araba kahverengi olmus işe gitmeden hortum elimde araba suladımSen araba yıkadın
Bir yorum yaz:
-
Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]977[/ATTACH] daha pazar yikatmistim.
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: