Aleykum selam
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa?? Nisan 2013
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
aman ne komik :what:Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNapalım dırdır cekmektense
))
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
Napalım dırdır cekmektenseAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu yazimi okuyan alenC de profilime dustu tum minimalist fotograflarima ardarda likelari dizdi
))
Bir yorum yaz:
-
bu yazimi okuyan alenC de profilime dustu tum minimalist fotograflarima ardarda likelari dizdiAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterehehe evde temizlik var anca bu kadar uzaklaşabiliyorum
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiehehe evde temizlik var anca bu kadar uzaklaşabiliyorumAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterberna instagramda dolanioo ust uste likelari patlatti
Bir yorum yaz:
-
berna instagramda dolanioo ust uste likelari patlatti
Bir yorum yaz:
-
iyi muhafiza ediyorum bakalim..Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMadem sürpriz dayansın mümkünse
Bir yorum yaz:
-
Madem sürpriz dayansın mümkünseAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteradminimm aksam icin bende minik supriz hazirladim umarim dayanir o saate kadar..
Bir yorum yaz:
-
adminimm aksam icin bende minik supriz hazirladim umarim dayanir o saate kadar..Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYorucu bi akşam olacak
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiHerkese günaydııın akşam maça gelmeyi unutmayın
Bir yorum yaz:
-
Tabii yarin tam havadayken Kuzey Kore'nin nukleer fuzesi ile burun buruna gelmessek. Neyseki butaraflara dogru tehdit savurmuyor. Yinede uzaklasmakta fayda var duman muman nemelazim dokanir simdi...Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman hindistana geciyor forumca Hare Krishna diyoruz ve ekliyoruz Hare hare Haree
P.S: Hem zaten bisey olcaksa Pattaya'ya yakin topraklarda olsun, ruhum senlenir.... De mi Cem?
Wishfantaziadamiman
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: