Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa?? Nisan 2013
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstertabi 2poddan 5'er hp artti
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi vakit olsa cekecegim ama malesef vakit bulamiyorum ya dun yikattim suan tertemiz vaziyette duruyor belki bugun birkac foto cekerim.
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAREN, kaan evine interneti 6 ayda baglatti. F kasalara geceriz, kaan o fotograflari cekemez
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösteran ve an yanındaydık haha
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAREN, kaan evine interneti 6 ayda baglatti. F kasalara geceriz, kaan o fotograflari cekemez
Kaan'a laf ettirtmem ben fotograf yolllaa bakem dedim aninda yolladi.. guzel bi fotograf cekimi yapmadanda buraya koymamasini ben soyledim. Gergin MINIsi gercekten kaliteli bi cekimi hakediyor Su vize haftasini bi atlatsin bi iki eksigi var onlarida halledince bomba etkisi yaratacak forumda
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNisan beraberinde çamur getirdi.. Oto yıkamacılar 1 - 0 Sürücüler
Yorum Yap
-
Aslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNisan beraberinde çamur getirdi.. Oto yıkamacılar 1 - 0 SürücülerAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞaka gibiydi sabah bir kalktım araba kahverengi olmus işe gitmeden hortum elimde araba suladım
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]977[/ATTACH] daha pazar yikatmistim.
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞaka gibiydi sabah bir kalktım araba kahverengi olmus işe gitmeden hortum elimde araba suladım
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKekuticimde dun yikatti bugun les olmustur eheueheu1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterartık yeni sahibi yıkatsın
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSatıldı mı ????1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
Yorum Yap