Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Kaza demişken az önce arena stadının yakınlarında çok yakınımda önde giden hafriyat kamyonunun sol arka lastiği patladı kamyon sol tarafa eğildi yüklüydü üzerinden dökülenlerden son arda kurtuldum bikaç saniye geç olsa taşlar camı çerçeveyi hatta benide papates edecekti aksine miniyle değildim onunla olsam ani hareketle kurtulurdum ne olsa ama bipper vardı ani hareketle kurtulmak ne mümkün direk takla attırırdı devamında dikkat etmek lazım ani gelişiyo herşey. tırstım hem patlama sesinden hemde taşlardan
2 sene kadar once Maslakta bayan bir minici arkadasimiz r56siyla takla atmisti. Kaybetmistik vefat etti kendiler Allah rahmet eylesin. Ancak o kazadan snra aracin resmini gordugumde bu araba nasil takla atmis anlamamistim. Sadece kaput ve tavanda gocukler vardi.
Rahmetli kemer takmadigi icin arabadan disari cikmis ve olmus demislerdi.
Cok iyi hatirliyorum. Ve surekli de aklima geliyor o kaza.. Ayni zamanda bir kiz arkadasimin cok yakin arkadasiydi. Selin/Selen gibi bir ismi vardi sanirim. Cok uzucu. Allah rahmet eylesin..
2 sene kadar once Maslakta bayan bir minici arkadasimiz r56siyla takla atmisti. Kaybetmistik vefat etti kendiler Allah rahmet eylesin. Ancak o kazadan snra aracin resmini gordugumde bu araba nasil takla atmis anlamamistim. Sadece kaput ve tavanda gocukler vardi.
Rahmetli kemer takmadigi icin arabadan disari cikmis ve olmus demislerdi.
Clubmanin kaput o haldeyken surucu tarafinin saglam kalmasi bile araclarimizin aslinda ne kadar guvenli olduklarinin kaniti ancak araclar hizli olunca kazalari da kotu oluyor. Allah hicbirimize kaza bela vermesin
Butun kazalarda ortak bi nokta var dikkat ettiyseniz.tum minilerde on cam direklerinde kirilma kopma v.s. yok.cunku minide bu direkler ozellikle cok saglam.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
bu da araca saglam değil diyenlere en güzel ispat.
Butun kazalarda ortak bi nokta var dikkat ettiyseniz.tum minilerde on cam direklerinde kirilma kopma v.s. yok.cunku minide bu direkler ozellikle cok saglam.
Bir yorum yaz: